Medarbejdere på kontoret

Tina.jpg

Tina har sin baggrund i turist- og rejsebranchen, som hun er uddannet i. Hos Vagabond Tours har hun ansvar for bestillinger og håndtering af rejsearrangementer for de individuelle rejsende. Tina er omhyggelig med, at alle detaljer stemmer. Hun er et aktivt udemenneske, som holder af at bruge naturen - både til skovfitness og når hun vandrer. Hun har vandret i Australien og New Zealand og på Hærvejen, hvor interessen for vandreture i Danmark er blevet vakt, og hun har opdaget hvilke store potentialer, der er i vores egen smukke natur.

Peter (under opdatering)

Henriette Hansen.jpg

Henriette er elev i Vagabond Tours og blæksprutten på kontoret, som hjælper, hvor der er brug for det. Hvis du bestiller en kano- eller tømmerflådetur, vil det måske være Henriette som du kommer i kontakt med her på kontoret. Henriette har selv været på kanoturen på Klarelven med sin mand og datter. Det var en uforglemmelig oplevelse for dem alle tre. Henriette er en flittig amatør-fotograf og har på kanoturen til Värmland taget smukke naturbilleder, som kan ses på Vagabond Tours hjemmeside.

Anne.JPG

Anne er ansvarlig for fællesture og IT. Hun sætter nyhedsbreve op og arbejder tæt sammen med kolleger om produktudvikling, så hun kan fortælle om f.eks. nye ture i Vagabond Tours' nyhedsbreve. Anne opsætter også flyers og andre print- og online produkter. Efter en arbejdsdag på kontoret snører hun løbeskoene og løber gennem byen. Hun holder af at være aktiv, og hendes seneste rejser var i kano (Värmland) og på ski. Anne har backpacket i New Zealand og i Vietnam, som nok er favoritdestinationen.

Alfredo.JPG

Alfredo er økonominasvarlig og turudvikler. Han han arbejdet som turleder i Italien for CAI, Club Alpino Italiano, og som redder (helikopter) for det nationale bjergredningskorps CNSAS, Corpo Nazionale Soccorso Alpino e Speleologico. Alfredo er passioneret vandrer og bjergklatrer, udøver af canyoning og udforsker af grotter. Han er fascineret af bjerge og af at arbejde med kort og ruter. Alfredo er udviklingsansvarlig for Vagabond Tours' vandreture i Italien, som han også er turleder på, ligesom han arrangerer teambuilding-ture for firmaer.

Trine (under opdatering)

David (2).JPG

David er tekstforfatter, produktudvikler og foredragsholder. Han udvikler nye ture og kvalitetssikrer eksisterende ture - et arbejde som både foregår ved skrivebordet, men som også bringer ham rundt om på kendte og mindre kendte vandrestier i Europa. David er specialist i pilgrimsruter i Spanien (caminoen), Italien (Via Francigena) og Israel og deler ud af sin viden, når han holder foredrag. Han er også forfatter på publikationer om pilgrimsruters kultur og historie.

Hanne.JPG

Hanne er stifter af Vagabond Tours og fungerer som konsulent, oplægsholder og inspirator i branchen og erhverslivet i øvrigt. Hanne har et helt livs erfaring i friluftsliv og mere end 20 års erfaring i rejsebranchen både som turleder, turudvikler og salgsleder. Vagabond Tours' koncept og værdigrundlag er baseret på en personlig lyst til at opleve steder bag den sædvanlige turistfacade, som man ikke normalt oplever som rejsende. Hannes største passion er vandring og hun har ledt mange vandregrupper sikkert rundt i forskellige bjergegne og delt ud af sin viden.