Free

Foredrag: Caminoen i Nordspanien

Foredrag: Caminoen i Nordspanien

Tag med til en hyggelig aften med os og andre vandrere – til et spændende foredrag om Caminoen i Nordspanien.

I Vagabond Tours har vi specialiseret os i at arrangere vandreture til Santiago – både for grupper og for individuelle. Til foredraget kan du høre om naturen undervejs og om historien og kulturen og hvorfor Santiago blev et pilgrimsmål.

Caminoen i Nordspanien er en gammel pilgrimsrute. Både i Middelalderen og i årene 1400-1550 var pilgrimsvandringerne intense. Mange pilgrimsvandringerne foregik inden for landets grænser til hellige kilder. Fundet af ibskaller (muslingeskaller) i danske grave vidner om at man også vandrede til fjernere pilgrimsmål – helt til Santiago de Compostela i Nordspanien.

I dag vandrer mange ad den ’franske rute’ (Camino Francés) gennem Nordspanien til Santiago. Der kan være mange årsager til at man tager på pilgrimsvandring – det kan være den fysiske udfordring eller at give plads til ro og eftertænksomhed i en travl hverdag.

Tilmelding
Det er gratis at deltage i foredragene, men tilmelding er nødvendig. Der er begrænset antal pladser og maks. 4 billetter pr. person. Du tilmelder dig ved at sende en mail til booking@vagabondtours.dk (navn, antal billetter).

Se alle vores vandreture på Camino Francés her.

28 mar, 2023 - 19:00

Address:
Café Globen, Turesensgade 2B, 1368 København K

OTHER LECTURES