Slide 1
Slide 1

RUNDT OM MONT BLANC

Gruppe : Rundt om Mont Blanc
Tour-ID: 47MON-2
10 Aug-14 Aug
Vandreture Vandreture
5 Dage
4 Nætter
3-4 Udfordrende - Svær
Bemærk: Bring Flashlight
8100 DKK

Bernard Ginn

Bernard er uddannet civilingeniør i akusk. Han er meget akv både inden for løb, ski, klatring og vandring. Han har vandret meget i Pyrenæerne og i Alperne. Han har skrevet guidebog om Pyrenæerne – om terrænet, sikkerhed, flora og fauna. Bernard er interesseret i fugle og deler gerne ud af sin viden, når vi på vandreturene ser de imponerende rovfugle svæve over bjergkammen. Bernard er desuden optaget af digte og teater.

ANDRE SIGER…

Det var en virkelig dejlig tur – en stor oplevelse og supergodt tilrettelagt. Tak for det!
H. Rask, København

Jeg har flere år haft lyst til at gå rundt om Mont Blanc fordi jeg i forvejen kender Chamonix-dalen godt. Jeg oplever, at en fællestur giver et ekstra “løft”, fordi man ud over de store naturoplevelser også får fællesskabet og det sociale element – og man slapper mere af, når man ikke skal tænke på at finde vej. Turlederen havde 100% tjek på ruten, var meget informativ og havde mange gode, brugbare råd om vandring, udstyr etc.
T. Røntorp, Sorø

Dagsetaperne var passende og guiden forberedte os godt på hvad vi skulle forvente i dagens løb. Han var ansvarlig og tilpassede turen, hvis det var nødvendigt. Maden var varieret og med nationale islæt, og der var en god balance mellem deltagerne i gruppen. Vi havde en rigtig fin tur!
L. Jørgensen, Slagelse