Vagabond Tours

Er du vores sommerhjælp?

Kontor-medarbejder

Vi søger hjælp til at ekspedere bestillinger i højsæsonen. Jobbet består af en afgrænset kontorfunktion, hvor du reserverer overnatninger til vores kunder.

Hvem er vi? Vagabond Tours er en turoperatør og rejsebureau, der har specialiseret sig i vandreture – og andre former for aktiv ferie. Vi har kontor på Langeland. 

Hvem er du? Måske er du pensionist og ønsker fortsat tilknytning til arbejdsmarkedet – eller måske er du tilkendt flexjob.  

Om jobbet: Vi søger en kollega, der kan booke overnatningssteder til vores kunder. Det er en fordel – men ikke et krav – at have erfaring med kontorarbejde. Du skal kunne arbejde systematisk. Du behøver ikke have kendskab til branchen eller produkterne. Kendskab til Office365 er en fordel. Dit arbejde består af små, overskuelige opgaver – med skabeloner og tjeklister. Dit arbejde er overvejende at sende og modtage mails. Du har ikke kundekontakt, men en tæt kontakt til to kollegaer.  

Arbejdspladsen er åben og rummelig – med en rar atmosfære.

Antal timer: 8 timer pr. uge

Arbejdstid: Mandag kl. 10.00-12.00, samt fra tirsdag til fredag kl. 10.30-12.00

Stilling: Sommerhjælp i perioden 22. april til 31. august 2024

Startdato: Mandag d. 22. april 2024

Løn: Efter aftale

Arbejdssted: På vores kontor på Langeland, Tullebølle

Ansøgning: Du ansøger ved at sende en mail til hanne@vagabondtours.dk.

Ansøgningsfrist: 2. april 2024

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Hanne på tlf. 33 33 00 40.

Hvem er vi?

Vagabond Tours er en turoperatør og rejsebureau, der har specialiseret sig i vandreture – og andre former for aktiv ferie. Vi har kontorer på Langeland og i København. Vi lægger vægt på kvalitet og gør os umage med vores turdeltageres rejsearrangementer. Vi arrangerer både individuelle vandreture (på egen hånd) og fællesture med turleder.

Arbejdspladsen er åben og rummelig – med en rar atmosfære – vi samarbejder og hjælper hinanden. Vi holder af fornyelse, udvikling og forbedringer.