Vagabond Tours

Medarbejderne på kontoret

Medarbejderne på kontoret

Alfredo

TREKKING-EKSPERT: Alfredo er turudvikler med ansvar for Italien. Han har erfaring fra CAI (Club Alpino Italiano) og som redder (helikopter) for det nationale bjergredningskorps CNSAS (Corpo Nazionale Soccorso Alpino e Speleologico). Alfredo er passioneret vandrer og bjergklatrer, udøver af canyoning og udforsker af grotter. Han er fascineret af bjerge og af at arbejde med kort og ruter. Alfredo er både turudvikler, turleder og arrangerer teambuilding.

Anne

DAGLIG LEDER: Anne sørger for den daglige drift af kontoret – og administrerer et team af medarbejdere. Anne kender Vagabond Tours’ produkter og systemer indgående. Efter en arbejdsdag på kontoret snører hun løbeskoene og løber gennem byen. Hun holder af at være aktiv i naturen – hun har bl.a. været på kanotur i Värmland, på skitur i Värmland og vandreferie i Cinque Terre – og har backpacket i New Zealand og i Østen.

Britt

SoMe: Britt skriver tekster om Vagabond Tours’ aktiviteter, ture og rejsemål til de sociale medier (Facebook, Instagram mm). Britt har hele tiden fingeren på pulsen for at fortælle om naturoplevelser rundt om i Europa og Danmark. Når Britt selv holder ferie, foregår det helst i uspoleret og upoleret natur – med store vidder – bl.a. i Østrig og Sverige, men især har Britt vandret i Storbritannien og været i de fleste nationalparker i England, Skotland og Wales. Britt har en særlig interesse for dyr og dyreliv som hun nyder at opleve på deres naturlige levesteder.

Hanne A

TREKKING-EKSPERT: Hanne A arbejder med HR, virksomhedens organisatoriske forhold, interne kurser, undervisning og ansættelser. Den teoretiske viden kombineres med en livslang erfaring med friluftsliv og lange udlandsophold. Glæden ved friluftsliv har hun med fra barnsben – gerne det primitive udeliv, hvor man klarer sig i naturen, gør brug af kompas, laver mad på kogegrej, overnatter i telt/shelter – og måske varmer sig ved et bål. Ingen kaffeoplevelser overgår kaffe, der er brygget i naturen. En anden af hendes foretrukne turoplevelser er vandring ”fra hytte-til-hytte” med oppakning, hvor man oplever ægte bjergstemning sammen med andre vandrere.

Hanne B

ADMINISTRATION: Hanne B arbejder med administration. Hanne holder af at rejse både i Danmark og i Europa. Et af de steder hun besøger igen og igen, er Italien, hvor en del af familien bor. Hannes rejser foregår nogle gange i vandrestøvler og andre gange på en cykel. Ofte rejser Hanne for at opleve gamle historiske steder og bygningsværker, da historie har hendes helt store interesse.

Janni

TREKKING-EKSPERT: Janni er fascineret af Nepal og den fantastiske kultur og natur, og har selv været på mange vandreture dertil. Janni har derfor en stor erfaring med rejser i Nepal, og er vores go-to Nepal-ekspert.

Louise

ADMINISTRATION: Louise booker alt op på Vagabond Tours’ rejsearrangementer i udlandet. Hun sikrer, at alle aftaler er på plads – så det hele er klar når du skal afsted på tur. Louise opdaterer de tekniske og digitale platforme i virksomheden. Hun har i en årrække haft ansvar for turenes afrejsemateriale og har indgående kendskab til detaljerne i turene – hun ved hvor det er godt at spise, hvor Caminoens seværdigheder befinder sig, hvor der er vandposter og mange, mange andre detaljer – der er nyttige for turdeltagere at kende. Når Louise selv tager på ferie, holder hun af at opleve nye steder, hvor hun ikke har været før. Fodbold er hendes store interesse – og en ferie skal nøje planlægges udenfor fodboldholdets kampprogram.

Michael

TREKKING-EKSPERT: Michael er ansvarlig for produktudvikling og salg. Han har indgående kendskab til Tyskland, Skotland og England – hvor han selv tager på aktiv ferie igen og igen. Michael har en lang erfaring i rejsebranchen og nyder at dele ud af sin viden, tips og erfaring om områder – til stor glæde for turdeltagere. I sin fritid holder han af at arbejde frivilligt med film og Roskilde Festival.

Trine

TREKKING-EKSPERT: Trine arbejder bl.a. med at udvikle og arrangere vandreture i Danmark og Sverige. En del af Trines arbejde foregår ved skrivebordet – men mange gange skal vandreskoene snøres, når hun skal ud og gå vandreruter igennem. Trine begejstres selv for naturen, flora og geologi – og er vild med at viderebringe sin viden til andre. Trine er turleder på korte og længere vandreture i Danmark. Trine arbejder også med udvikling af cykelture. Også privat nyder hun lange cykelture – både når hun i en sommerferie cykler til Berlin med familien, tager cyklen til Paris – eller når hun stiller op i cykelløb. Trine er vild med at vandre og cykle og er nysgerrig på at opleve nye steder. Det har ført hende til flere end 46 lande.