Vagabond Tours

INDKVARTERING

De overnatningssteder vi benytter på turene, er valgt ud fra beliggenhed, stemning og gæstfrihed. Alle vores ture er angivet med et komfort-niveau med en til fire grader.

Vi anvender følgende fire indkvarterings-grader:

Indkvartering 1
Dette er ture med en simpel indkvartering, f.eks. bjerghytter eller vandrerhjem. Overnatningsstederne er som regel indrettet med sovesal, men det kan også være flersengsværelser. Der er ikke privat bad og toilet. Ture med overnatning i teltlejre falder også inden for denne kategori. Maden er tilberedt af gode lokale råvarer.

Indkvartering 2
Der overnattes på pensionater, hoteller, lejlighed, B&B, bjerghytter, bjerghoteller, herberger, vandrerhjem mm. Som oftest er indkvarteringen på dobbeltværelser, men det kan også være en opredning eller køjeseng. Der kan være adgang til bad og toilet eller privat bad og toilet. Her serveres måltider baseret på landets traditionelle køkken.

Indkvartering 3
Man indkvarteres på gode hoteller, B&B eller “agriturismo” i dobbeltværelse, som har privat toilet og bad på værelset. Ofte med mulighed for tilvalg af enkeltværelse mod tillæg.

Indkvartering 4
Her er der tale om hoteller med ekstra høj komfort, flot beliggenhed og god service.

Kombination af grader
Hvis en tur bliver angivet med f.eks. 1-2, betyder det, at den indeholder en blanding af komfortniveauerne 1 og 2. Turen kan f.eks. veksle mellem overnatning i bjerghytter (indkvartering 1) og hoteller (indkvartering 2). Der kan også være tale om en tur, der som udgangspunkt har basisindkvartering i bjerghytte (indkvartering 1), men hvor tilkøb af hotel (indkvartering 2) er muligt. Dette er specificeret i det detaljerede dagsprogram, som findes her på hjemmesiden.

NB: Inddelingen i indkvarteringsgrader er vejledende og udtryk for en gennemsnitlig vurdering af turen som helhed. Indkvarteringen (3-stjernet hotel, agriturismo eller andet) specificeres i den enkelte turbeskrivels.