Fællesture
VI ANBEFALER

Vandreture Vandreture
DKK 250
Tag med på dagsvandring ad Skjoldungestien, hvor vi går i Nationalpark Skjoldungernes Land, som blev indviet i 2015. Turen starter i Gl. Lejre, og slutter i Roskilde ved domkirken.
Vandreture Vandreture
DKK 300
Rudersdalruten_sti
Tag med på vandremaraton på Rudersdalsruten, hvor vi sammen går fra rundt i Ruderdals Kommune. Undervejs på turen kommer vi forbi flere smukke søer, store skove, åbne marker og gennem byer i området.
Vandreture Vandreture
DKK 3990
Tag med på en fællestur med turleder på Hærvejens rute med start i fiskerbyen Hirtshals og slut i sommerbyen Blokhus. Naturen er helt sin egen med højdepunkter som Lønstrup Klint, Rubjerg Knude og Rubjerg Fyr og Løkken. Turen er inklusive overnatning, kørsel af bagage og fuld forplejning.
Vandreture Vandreture
DKK 5300
På Gendarmstien fra Padborg til Sønderborg går du i Gendarmernes fodspor langs den smukke Flensborg Fjord. Undervejs på turen får du et indblik i kulturhistorie og en fantastisk natur.
Vandreture Vandreture
DKK 250
Vil du med på fællestur i Grejsdalen mellem Jelling og Vejle, som betegnes som et af de smukkeste i Danmark af mange?
Vandreture Vandreture
DKK 4500
Tag med på fællestur i det Sydfynske Øhav. På turen vandrer vi fra Svendborg, over Tåsinge, og videre til Langeland, og sejler herefter videre til Ærø.
Vandreture Vandreture
DKK 5990
I Nationalpark Mols Bjerge ser du enestående natur og bakkelandskab, skabt fra slutningen af sidste istid. Stien er 60 km, og der er masser af natur- og kulturhistoriske seværdigheder undervejs.
Vandreture Vandreture
DKK 6800
På denne fællestur vandrer vi 115 km ad Caminoen fra Sarria til Sankt Jakobs grav i Santiago de Compostela. Vi vandrer gennem flot natur og forbi vejkrucifikser, statuer, kirker og andre smukke bygningsværker.
Deltag i vores advents-konkurrence
29 november 2021
Første søndag i advent skød vi vores adventskonkurrence i gang. I denne uge kan du deltage i konkurrencen...
Rabat på Tour du Mont Blanc
24 november 2021
Tour du Mont Blanc er vandreklassikeren over dem alle! Vil du gerne opleve - eller genopleve den spektakulære...
[wpgmza id="1"]

AKTIV FERIE I PAGT MED NATUREN

Vagabond Tours er turoperatør med speciale i vandreture og andre former for aktiv ferie. Hos Vagabond Tours er naturoplevelsen det vigtigste element, når vi arrangerer ture. Vi bruger vores viden om naturen – geologi, flora, fauna og klima, når nye ture udvikles.

Vi arrangerer ture for den erfarne vandrer, der søger nye oplevelser i ukendte egne – og vi arrangerer ture for nybegynderen, der skal på sin først vandretur. Der er forskellige sværhedsgrader – fra krævende l lette ture.

Naturen skal vi passe på – den er det vigtigste vi har – og den skal de kommende generationer også have glæde af. Vi skal ud i naturen, lære om naturen og bruge naturen.

I Vagabond Tours har vi alle en passion for at vandre og være i naturen. Vi kender til vandring og kan vejlede om udstyr, ture, beklædning, klima og meget mere. Så ofte som muligt er vi selv afsted på vandreture.