Ture på egen hånd
VI ANBEFALER

Vandreture Vandreture
DKK 4750
Oplev de små maleriske fiskerbyer, de skønne grønne landskaber og det gæstfrie irske folk på en skøn vandretur langs kysten af Dingle-halvøen i det sydvestlige Irland. Undervejs overnatter du på hyggelige B&B, som serverer morgenmad og om aftenen kan du nyde aftensmaden på en hyggelig pub.
Vandreture Vandreture
DKK 6750
I det sydvestlige Irland finder du Dingle-halvøen og fjernvandreruten The Dingle Way. Irerne er et gæstfrit folk og på denne tur får du rig mulighed for at opleve de hyggelige pubber, spisesteder og B&B. De daglige vandringer fører dig på en afvekslende rute med panoramiske udsigter [Læs mere]
Vandreture Vandreture
DKK
The Dingle Way er en populær fjernvandrerute, som følger kysten af Dingle-halvøen i det sydvestlige Irland. Her oplever du et afvekslende landskab med bølgende bakker, idylliske græsgange, dramatiske højderygge og Atlanterhavets brusende bølger. Du vandrer mellem overnatningsstedern [Læs mere]
Vandreture Vandreture
DKK 4300
Skønne kuperede landskaber, som er perfekte til vandring. Det er bl.a. hvad du oplever i Wicklow Mountains, hvor fjernvandreruten Wicklow Way fører den igennem. Vi har udvalgt nogle dejlige overnatningssteder og din bagage bliver kørt, mens du vandrer.
Vandreture Vandreture
DKK 5400
Denne vandretur følger Irlands første fjernvandrerute The Wicklow Way. Du vandrer fra syd til nord i et område, som er berømt for sine gamle godser, romantiske skove og dale og historier om irske oprørere mod den engelsk stormagt. Du overnatter på hyggelige B&B og din bagage bliver k [Læs mere]
Vandreture Vandreture
DKK 6400
Oplev den fulde strækning af fjernvandreruten Wicklow Way på denne 10-dages tur, hvor du går gennem de skønne Wicklow Mountains. Ruten begynder i det lavereliggende dyrkede landskab og lige så stille vandrer du opad til de højere bakker og storslåede naturomgivelser.
Vandreture Vandreture
DKK 6600
En spændende rute i det skotske højland, som følger kløfter The Great Glen. Ruten er kendt for sin særlige naturskønhed med mange søer bl.a. den berømte Loch Ness. Du vandrer hver dag til et nyt overnatningssted og din bagage bliver kørt, mens du vandrer.
Vandreture Vandreture
DKK 7400
Oplev det skotske højland på denne klassiske vandrerute. Du vandrer hver dag til et nyt sted og overnatter på små hyggelige kroer, hoteller, pensionater og B&B. Du begynder i det lavereliggende landskab og bevæger dig lige så stille højere op i højlandet og ffter 154 kilometers van [Læs mere]
Vandreture Vandreture
DKK 5300
På denne strækning af den berømte vandrerute West Highland Way følger du del nordlige del af ruten med start i Crianlarich og højlandsbyen Fort William som endemål. Nyd højlandets smukke solnedgange og den helt særlige stemning der omgiver området og ruten.
Ny hjemmeside
12 august 2021
I skrivende stund er vi ved at overgå til en ny hjemmeside – den du ser her. På denne side kan du søge...
Nyhed: Camønoen med halvøen Ulvshale
22 juni 2021
På Camønoen på Møn kan du nu komme på en 4-dages vandretur inkl. den naturskønne halvø Ulvshale.
[wpgmza id="1"]

AKTIV FERIE I PAGT MED NATUREN

Vagabond Tours er turoperatør med speciale i vandreture og andre former for aktiv ferie. Hos Vagabond Tours er naturoplevelsen det vigtigste element, når vi arrangerer ture. Vi bruger vores viden om naturen – geologi, flora, fauna og klima, når nye ture udvikles.

Vi arrangerer ture for den erfarne vandrer, der søger nye oplevelser i ukendte egne – og vi arrangerer ture for nybegynderen, der skal på sin først vandretur. Der er forskellige sværhedsgrader – fra krævende l lette ture.

Naturen skal vi passe på – den er det vigtigste vi har – og den skal de kommende generationer også have glæde af. Vi skal ud i naturen, lære om naturen og bruge naturen.

I Vagabond Tours har vi alle en passion for at vandre og være i naturen. Vi kender til vandring og kan vejlede om udstyr, ture, beklædning, klima og meget mere. Så ofte som muligt er vi selv afsted på vandreture.