Ture på egen hånd
VI ANBEFALER

Pilgrimsture Pilgrimsture
Vandreture Vandreture
DKK 3425
Turen fra Viborg til Bølling Sø er en ganske særlig oplevelse på Hærvejen. Efter en nat i domkirkebyen Viborg går vandringen til det fredede område ved Hald Sø og Dollerup Bakker. Ruten går langs Jyllands højderyg og vandskel og denne tur slutter ved Bølling Sø, hvor moselige T [Læs mere]
Pilgrimsture Pilgrimsture
Vandreture Vandreture
DKK 5350
Vandring gennem den smukke Vejle Ådal, forbi Klebæk Høje hvor tre tidsaldre mødes og gennem grænselandet ved Skibelund Krat langs med Kongeåen. Nyd vandringerne, mens din store bagage bliver kørt mellem overnatningsstederne.
Cykelture Cykelture
DKK 5650
Tag på cykeltur gennem Danmarkshistorie og noget af vores smukkeste natur på en cykeltur på Hærvejen fra domkirkebyen Viborg til Padborg ved grænsen. Landskabet er smukt og varieret og i grænselandet ved Skibelund Krat og Kongeåen mærker du historiens vingesus, når du krydser de g [Læs mere]
Vandreture Vandreture
DKK 3750
En skøn vandretur på Øhavsstien i Det Sydfynske Øhav. Turen er en rundtur, som fører dig fra Svendborg over øerne Tåsinge, Siø, Langeland og Ærø – for igen at slutte i Svendborg. Ruten er naturskøn med hyggelige landsbyer og smukke udsigter undervejs.
Vandreture Vandreture
DKK 4750
Oplev de små maleriske fiskerbyer, de skønne grønne landskaber og det gæstfrie irske folk på en skøn vandretur langs kysten af Dingle-halvøen i det sydvestlige Irland. Undervejs overnatter du på hyggelige B&B, som serverer morgenmad og om aftenen kan du nyde aftensmaden på en hyggelig pub.
Vandreture Vandreture
DKK 7125
I det sydvestlige Irland finder du Dingle-halvøen og fjernvandreruten The Dingle Way. Irerne er et gæstfrit folk og på denne tur får du rig mulighed for at opleve de hyggelige pubber, spisesteder og B&B. De daglige vandringer fører dig på en afvekslende rute med panoramiske udsigter [Læs mere]
Vandreture Vandreture
DKK 7850
The Dingle Way er en populær fjernvandrerute, som følger kysten af Dingle-halvøen i det sydvestlige Irland. Her oplever du et afvekslende landskab med bølgende bakker, idylliske græsgange, dramatiske højderygge og Atlanterhavets brusende bølger. Du vandrer mellem overnatningsstedern [Læs mere]
Vandreture Vandreture
DKK 4850
På Madeira vandrer du i et landskab med utrolige kontraster – fra imponerende bjerge og dybe kløfter til frugtbare dale og blomsterfyldte urskovsagtige strækninger. Øen har et behageligt klima hele året, som gør den perfekt til vandring. Overnatning på charmerende hoteller og kør [Læs mere]
Vandreture Vandreture
DKK 4500
Skønne kuperede landskaber, som er perfekte til vandring. Det er bl.a. hvad du oplever i Wicklow Mountains, hvor fjernvandreruten Wicklow Way fører den igennem. Vi har udvalgt nogle dejlige overnatningssteder og din bagage bliver kørt, mens du vandrer.
Ny hjemmeside
12 august 2021
I skrivende stund er vi ved at overgå til en ny hjemmeside – den du ser her. På denne side kan du søge...
Nyhed: Camønoen med halvøen Ulvshale
22 juni 2021
På Camønoen på Møn kan du nu komme på en 4-dages vandretur inkl. den naturskønne halvø Ulvshale.
[wpgmza id="1"]

AKTIV FERIE I PAGT MED NATUREN

Vagabond Tours er turoperatør med speciale i vandreture og andre former for aktiv ferie. Hos Vagabond Tours er naturoplevelsen det vigtigste element, når vi arrangerer ture. Vi bruger vores viden om naturen – geologi, flora, fauna og klima, når nye ture udvikles.

Vi arrangerer ture for den erfarne vandrer, der søger nye oplevelser i ukendte egne – og vi arrangerer ture for nybegynderen, der skal på sin først vandretur. Der er forskellige sværhedsgrader – fra krævende l lette ture.

Naturen skal vi passe på – den er det vigtigste vi har – og den skal de kommende generationer også have glæde af. Vi skal ud i naturen, lære om naturen og bruge naturen.

I Vagabond Tours har vi alle en passion for at vandre og være i naturen. Vi kender til vandring og kan vejlede om udstyr, ture, beklædning, klima og meget mere. Så ofte som muligt er vi selv afsted på vandreture.