Ture på egen hånd
VI ANBEFALER

Vandreture Vandreture
DKK 5400
Amalfikysten – måske den smukkeste kyststrækning i verden. Her kan du vandre ad vandrestier som leder dig gennem små charmerende landsbyer langs kysten med vidunderlige udsigter. Amalfikysten emmer af ægte italiensk ”leben” og efter en dags vandring kan du sætte dig til bords og [Læs mere]
Vandreture Vandreture
DKK 7800
Oplev de smukkeste byer og områder på Amalfikysten. Vandreturene er tilrettelagt, så du oplever de billedskønne byer Amalfi, Atrani og Positano og du besøger øen Capri. En fridag undervejs giver mulighed for at udforske Vesuv eller de enestående bevarede romerske byer Pompeji og Her [Læs mere]
Vandreture Vandreture
DKK 4400
Skønne kuperede landskaber, som er perfekte til vandring. Det er bl.a. hvad du oplever i Wicklow Mountains, hvor fjernvandreruten Wicklow Way fører den igennem. Vi har udvalgt nogle dejlige overnatningssteder og din bagage bliver kørt, mens du vandrer.
Vandreture Vandreture
DKK 5700
Denne vandretur følger Irlands første fjernvandrerute The Wicklow Way. Du vandrer fra syd til nord i et område, som er berømt for sine gamle godser, romantiske skove og dale og historier om irske oprørere mod den engelsk stormagt. Du overnatter på hyggelige B&B og din bagage bliver k [Læs mere]
Vandreture Vandreture
DKK 6700
Oplev den fulde strækning af fjernvandreruten Wicklow Way på denne 10-dages tur, hvor du går gennem de skønne Wicklow Mountains. Ruten begynder i det lavereliggende dyrkede landskab og lige så stille vandrer du opad til de højere bakker og storslåede naturomgivelser.
Pilgrimsture Pilgrimsture
Vandreture Vandreture
DKK 4025
På denne strækning af Via Francígena vandrer du de sidste 110 km fra Viterbo i den gamle etrusker-egn Tuscia til Peterskirken i Rom. Nyd de bjergtagende udsigter og skønne naturoplevelser og uforglemmelige stemninger i det landlige Lazio – og ikke mindst det italienske køkken.
Pilgrimsture Pilgrimsture
Vandreture Vandreture
DKK 8225
Via Francígena, den historiske pilgrimsrute til Rom, er nu blevet genetableret som et særdeles attraktivt stisystem. Du begynder i Siena, videre til Orcia-dalen for at ende i Rom. Du overnatter på mindre hoteller og pensionater undervejs i charmerende byer og du kan tilvælge kørsel af bagage.
Pilgrimsture Pilgrimsture
Vandreture Vandreture
DKK 5575
Pilgrimsruten til Rom er en naturskøn vandrerute gennem et afvekslende landskab af vinmarker og lunde med oliven, kastanje og hassel. Dertil kommer en række af velbevarede byer med amfiteatre, kirker og termiske bade. Du overnatter på hyggelige hoteller og B&B og du kan tilvælge kørse [Læs mere]
Vandreture Vandreture
DKK 6800
En spændende rute i det skotske højland, som følger kløfter The Great Glen. Ruten er kendt for sin særlige naturskønhed med mange søer bl.a. den berømte Loch Ness. Du vandrer hver dag til et nyt overnatningssted og din bagage bliver kørt, mens du vandrer.
Vandring på forårets fridage
21 januar 2022
Foråret byder på mange fridage. Det giver mulighed for en vandretur i Danmark, hvor det er let at komme...
Er du klar til et vandre-maraton?
29 oktober 2021
Vi er nu klar med datoer for næste års maraton-vandringer. Der er to datoer og begge ture er på Rudersdalruten....
[wpgmza id="1"]

AKTIV FERIE I PAGT MED NATUREN

Vagabond Tours er turoperatør med speciale i vandreture og andre former for aktiv ferie. Hos Vagabond Tours er naturoplevelsen det vigtigste element, når vi arrangerer ture. Vi bruger vores viden om naturen – geologi, flora, fauna og klima, når nye ture udvikles.

Vi arrangerer ture for den erfarne vandrer, der søger nye oplevelser i ukendte egne – og vi arrangerer ture for nybegynderen, der skal på sin først vandretur. Der er forskellige sværhedsgrader – fra krævende l lette ture.

Naturen skal vi passe på – den er det vigtigste vi har – og den skal de kommende generationer også have glæde af. Vi skal ud i naturen, lære om naturen og bruge naturen.

I Vagabond Tours har vi alle en passion for at vandre og være i naturen. Vi kender til vandring og kan vejlede om udstyr, ture, beklædning, klima og meget mere. Så ofte som muligt er vi selv afsted på vandreture.