Vagabond Tours

Turledere

Turledere

Caroline er turleder hos Vagabond Tours

Caroline

Caroline har nærmest livslang erfaring i friluftsliv. Vandring er hendes store passion og hun nyder det simple bjergliv, hvor man vandrer fra hytte-til-hytte. Vandreturene har ført hende til flere forskellige afkroge af Danmark og verden – lige fra Mols Bjerge til Caminoen i Nordspanien – og ikke mindst til Alperne og Mont Blancmassivet, som er et af hendes favorit vandreområder.

Bertil er turleder hos Vagabond Tours

Bertil

Bertil er friluftsmenneske og er vild med at være aktiv i naturen – og tager både på ture i nærområdet, i Norden og i Sydeuropa. Vandring er hans store passion og det har bragt ham på vandreture bl.a. i Jotunheim og på Caminoen. Når muligheden byder sig, tager Bertil også på fjeldski, langrend, kajak og mountainbike. Bertil nyder det samvær og fællesskab, der opstår i en gruppe, når man sammen får nye oplevelser på aktive ture i naturen.

Lise er turleder hos Vagabond Tours

Lise

Lise er turleder for Vagabond Tours på 'hytte-til-hytte' vandring i Norge. Hun har lang erfaring i at lede grupper sikkert i vanskeligt terræn over mange dage. Norge er en af hendes absolut favorit turområder. Hun har også vandret i Island, Grønland, Østrig, Rusland, Slovenien, Kenya og Frankrig. Den højeste top, hun har besteget, er 6.189 m. Lise trekker også i Nepal (børnevelgørenhed).

Morten er turleder hos Vagabond Tours

Morten

Morten er entusiastisk person med stor vandre- og cykelerfaring. Hans passion for aktive ture har bragt ham vidt omkring – bl.a. mere end 15.000 km’s bikepacking i USA, til Hardangerviddas vilde og øde natur og på mange aktive ture i Harzen. For Morten bliver oplevelsen større når man er i en gruppe og kan dele de fantastiske øjeblikke, der opstår – i naturen og i samværet. Morten drømmer stadig om at se mere af verden og lære andre landes kultur og historie at kende.

Rene er turleder hos Vagabond Tours

René

Rene er friluftsmenneske og er vild med at være i naturen året rundt. Han tager ofte på tur og gerne med shelterovernatning og bålmad. Renés ture foregår enten på mountainbike eller vandring. I Danmark er han særlig vild med Øhavsstien, Hærvejen og Æbelø. Hans turen til vandreture i udlandet går ofte til Norge og til Caminoen i Nordspanien.

Karen er turleder hos Vagabond Tours

Karen

Karen er en ildsjæl, der brænder for aktivt udeliv. Karen har vandret siden hun var barn og blev en passion, der har fulgt hende hele voksenlivet. Hun har vandret Caminoen i Nordspanien, i Norge, Sverige, England, Østrig og mange andre steder. I Danmark er hun særlig vild med Øhavsstien og det kuperede terræn omkring Vejle Ådal. For Karen er samværet og det sociale vigtigt når man er fælles om en outdoor-oplevelse.

Lene er turleder hos Vagabond Tours

Lene

Lene har igennem en lang årrække arbejdet som turleder på Madeira, på Caminoen og hun har gået på mange vandreruter i Danmark. Caminoen kender Lene indgående og hun deler gerne ud af sin viden om ruten - både som turleder og når hun holder foredrag om Caminoen. Lene er vild med nye oplevelser og bruger enhver lejlighed til at snøre støvlerne og tage på tur i Danmark eller i udlandet.

Bernard er turleder hos Vagabond Tours

Bernard

Bernard er meget aktiv både inden for løb, ski, klatring og vandring. Han har vandret meget i Norge, Pyrenæerne og i Alperne. Han har skrevet guidebog om Pyrenæerne – om terrænet, sikkerhed, flora og fauna. Bernard er interesseret i fugle og deler gerne ud af sin viden, når vi på vandreturene ser de imponerende rovfugle svæve over bjergkammen. Bernard er desuden optaget af digte og teater.

Mette er turleder hos Vagabond Tours

Mette

Mettes outdoor-færdigheder har bragt hende på mange ture i ind- og udland. Mette er vild med den danske natur og tager så ofte som muligt på vandreture og gerne med shelterovernatning og bålmad. Et af de udenlandske favoritområder er Norge, hvor Mette har boet og hele sit liv været på utallige ture i – både på vandreture på fjellet og på skituren om vinteren. Mette tager også gerne til Sydeuropa på hytte-til-hytte tur i bjergområder – ligesom Caminoen Spanien har en særlig plads i hendes hjerte.

Christina og Ib er turledere hos Vagabond Tours

Christina og Ib

Christina og Ib er turledere på Vagabond Tours’ dagsvandreture til Æbelø. De er lokalkendte og har besøgt den lille fredede ø nord for Fyn mange gange - og har stort kendskab til øens historie, flora og fauna. De er aktive vandrere og tager så ofte som muligt på vandreture i Danmark og i udlandet. De har begge vandret flere forskellige strækninger af Caminoen i Spanien og Portugal. Ib har også vandret i Alperne omkring Mont Blanc-massivet.

Turleder Helle

Helle

Helle er vandrer og vild med at rejse. Hun har bl.a. boet flere år i Norge, hvor hun ofte var på tur i de norske fjelde. Helle er tiltrukket af pilgrimsvandringer – både Caminoen i Nordspanien, Hærvejen i Jylland og til hellige steder i Pyrenæerne. Vandring har bragt hende mange steder rundt i verden – bl.a. til Sverige, Skotland, Irland og fjernere steder i verden. Hun nyder friheden til at rejse og at opleve nye kulturer og folk.