Great Glen Way

Great Glen Way

1
Speyside Way

Speyside Way

1
Trossachs

Trossachs

1
West Highland Way

West Highland Way

3
Vandreture Vandreture
DKK 6200
Vandretur i Trossachs Nationalpark ad ruten Rob Roy Way. Oplev den smukke skotske natur og historie på denne 4-dages vandretur med kørsel af bagage.
Vandreture Vandreture
DKK 8375
Denne fjernvandrerute følger floden Spey i det nordøstlige Skotland. The Speyside Way er kendt for whisky-destillerierne, der ligger som perler på en snor langs ruten. Ruten er godt afmærket og byder på fantastisk natur med vilde blomster og rigt dyreliv. Du vandrer fra overnatningsst
Læs mere
Vandreture Vandreture
DKK 7975
Den sydlige del af den klassiske skotske vandrerute West Highland Way begynder i Milngavie uden for Glasgow. Ruten byder på en helt særlig stemning med rødder tilbage til klantiden og er et smukt bjerglandskab med søer, græsgange, lynghede, gamle studeveje og flokke af får og højlandskvæg.
Vandreture Vandreture
DKK 8125
På denne strækning af den berømte vandrerute West Highland Way følger du del nordlige del af ruten med start i Crianlarich og højlandsbyen Fort William som endemål. Nyd højlandets smukke solnedgange og den helt særlige stemning der omgiver området og ruten.
Vandreture Vandreture
DKK 10650
Oplev det skotske højland på denne klassiske vandrerute. Du vandrer hver dag til et nyt sted og overnatter på små hyggelige kroer, hoteller, pensionater og B&B. Du begynder i det lavereliggende landskab og bevæger dig lige så stille højere op i højlandet og efter 154 kilometers van
Læs mere
Vandreture Vandreture
DKK 8425
En spændende rute i det skotske højland, som følger kløfter The Great Glen. Ruten er kendt for sin særlige naturskønhed med mange søer bl.a. den berømte Loch Ness. Du vandrer hver dag til et nyt overnatningssted og din bagage bliver kørt, mens du vandrer.