Højlandet

Højlandet

5
Vandreture Vandreture
DKK 6100
Denne fjernvandrerute følger floden Spey i det nordøstlige Skotland. The Speyside Way er kendt for whisky-destillerierne, der ligger som perler på en snor langs ruten. Ruten er godt afmærket og byder på fantastisk natur med vilde blomster og rigt dyreliv. Du vandrer fra overnatningsst [Læs mere]
Vandreture Vandreture
DKK 5100
Den sydlige del af den klassiske skotske vandrerute West Highland Way begynder i Milngavie uden for Glasgow. Ruten byder på en helt særlig stemning med rødder tilbage til klantiden og er et smukt bjerglandskab med søer, græsgange, lynghede, gamle studeveje og flokke af får og højlandskvæg.
Vandreture Vandreture
DKK 5300
På denne strækning af den berømte vandrerute West Highland Way følger du del nordlige del af ruten med start i Crianlarich og højlandsbyen Fort William som endemål. Nyd højlandets smukke solnedgange og den helt særlige stemning der omgiver området og ruten.
Vandreture Vandreture
DKK 7400
Oplev det skotske højland på denne klassiske vandrerute. Du vandrer hver dag til et nyt sted og overnatter på små hyggelige kroer, hoteller, pensionater og B&B. Du begynder i det lavereliggende landskab og bevæger dig lige så stille højere op i højlandet og ffter 154 kilometers van [Læs mere]
Vandreture Vandreture
DKK 6600
En spændende rute i det skotske højland, som følger kløfter The Great Glen. Ruten er kendt for sin særlige naturskønhed med mange søer bl.a. den berømte Loch Ness. Du vandrer hver dag til et nyt overnatningssted og din bagage bliver kørt, mens du vandrer.