Great Glen Way

Great Glen Way

1
Speyside Way

Speyside Way

1
West Highland Way

West Highland Way

3
Vandreture Vandreture
DKK 8100
Denne fjernvandrerute følger floden Spey i det nordøstlige Skotland. The Speyside Way er kendt for whisky-destillerierne, der ligger som perler på en snor langs ruten. Ruten er godt afmærket og byder på fantastisk natur med vilde blomster og rigt dyreliv. Du vandrer fra overnatningsst
Læs mere
Vandreture Vandreture
DKK 7450
Den sydlige del af den klassiske skotske vandrerute West Highland Way begynder i Milngavie uden for Glasgow. Ruten byder på en helt særlig stemning med rødder tilbage til klantiden og er et smukt bjerglandskab med søer, græsgange, lynghede, gamle studeveje og flokke af får og højlandskvæg.
Vandreture Vandreture
DKK 7800
På denne strækning af den berømte vandrerute West Highland Way følger du del nordlige del af ruten med start i Crianlarich og højlandsbyen Fort William som endemål. Nyd højlandets smukke solnedgange og den helt særlige stemning der omgiver området og ruten.
Vandreture Vandreture
DKK 9500
Oplev det skotske højland på denne klassiske vandrerute. Du vandrer hver dag til et nyt sted og overnatter på små hyggelige kroer, hoteller, pensionater og B&B. Du begynder i det lavereliggende landskab og bevæger dig lige så stille højere op i højlandet og ffter 154 kilometers van
Læs mere
Vandreture Vandreture
DKK 7950
En spændende rute i det skotske højland, som følger kløfter The Great Glen. Ruten er kendt for sin særlige naturskønhed med mange søer bl.a. den berømte Loch Ness. Du vandrer hver dag til et nyt overnatningssted og din bagage bliver kørt, mens du vandrer.