Vagabond Tours

Tryghed med app på vandreturen

Vagabond Tours’ app – med på din vandretur

I Vagabond Tours har vi udviklet vores helt egen app. Det er en app som turdeltagere som er inkluderet i dit turmateirale når du deltager på disse ture:

  • Individuelle vandre- og cykelture i Danmark
  • Individuelle vandre- og cykelture i udlandet
  • Kanture i Värmland
  • Tømmerflåde ture i Värmland

Appen er gratis for dig der er tilmeldt en tur.

Vi sender dig et personligt login til appen. Det modtager du ca. 30 dage før turstart.

Appen indeholder alle de oplysninger du har brug for til din tur. Vagabond Tours app har indbygget navigation, der fungerer off-line. Det gør, at du hele tiden kan se, hvor du er – på et kort.

I din app finder du også seværdigheder, praktiske oplysninger som spisesteder, vandposter, info om naturområderne – og meget mere.

Du kan også se de overnatningssteder i appen – og på kortet i appen – som vi har booket til dig. Dermed bliver det let for dig at finde frem hver dag.

På alle cykel- og vandreture får du også et fysisk kort – sammen med din app.

I Vagabond Tours har vi valgt at udvikle en app og give adgang til turdeltagerne. Det gør det let at levere 100% opdatere materiale til vores turdeltagere – og det er vigtigt for os.

Vores motivation til at udvikle en app er også, at det sparer på klodens ressourcer – og dermed støtter en bæredygtig udvikling for vores klima og klode – som vi gerne vil medvirke til og tilskynde til at passe på.

Du finder appen i AppStore og Play.

Vagabond Tours egen app