Slide 1
Slide 1

DACHSTEIN CLASSIC

Turfakta
Tur ID: 18OST-1
Turtype: Individual
Vandreture Vandreture
Hvornår:
01 jul-01 oct
Varighed:
5 dage / 4 nætter
Sværhedsgrad:
Udfordrende-Svær
Er hunde tilladt?:
Ingen
3.975 DKK
Når du booker en individuel tur er det altid på forespørgsel. Det betyder at din tur er ikke garanteret booket før alle overnatningssteder er bekræftet - og vi hæver ikke din betaling før vi har fået dette bekræftet.

DELTAGERNE FORTÆLLER...

“Vi er lige kommet hjem fra en rigtig dejlig tur Dachstein rundt (1.-9. juli) med utrolig flot natur og nogle meget flinke værter på hotellerne og i hytterne. Især vil vi fremhæve vandrehytterne. Det har været en meget fin tur, der har givet os lyst til at prøve flere af denne slags ferier”.
J. Jensen, Sdr. Bjert

“Vi rejste derned med tog – vi sørgede selv for rejsen (det var ikke særlig dyrt). Vi var super-godt tilfredse med vores indkvartering. Vi havde en rigtig hyggelig aften i Goiserer Hütte, hvor værtinden og hendes hjælper (en ung pige) satte sig ned ved vores bord og snakkede – med sig havde de 4 lækre hjemmelavede desserter. Alle overnatningssteder mødte os med stor venlighed og bagagetransporten fungerede så fint.”
V. Lundberg, Viby J

“Det var dejligt at modtage materialet i god tid, så jeg havde god tid til at sætte mig grundigt ind i turen før afrejsen. Jeg snakkede med mange vandrere undervejs – især på overnatningsstederne. Vandreturen bød på overvældende flotte udsigter i en meget varieret natur – fra alpint til frodige dale.”

J. Frederiksen, Værløse