Slide 1
Slide 1

VANDRING PÅ KULLALEDEN

Turfakta
Tur ID: 20KUL-5
Turtype: Individual
Vandreture Vandreture
Hvornår:
25 mar-31 oct
Varighed:
5 dage / 4 nætter
Sværhedsgrad:
Moderat
Må hunde medbringes:
Nej
Bemærk:
Prisen er pr. person ved 2 personer. Bestilling kun mulig ved min. 2 deltagere. Tillæg for solorejsende - kontakt kontoret.
6.175 DKK
Når du booker en individuel tur er det altid på forespørgsel. Det betyder at din tur er ikke garanteret booket før alle overnatningssteder er bekræftet - og vi hæver ikke din betaling før vi har fået dette bekræftet.

KULLALEDEN

Kullaleden er en del af Skåneleden og Øresundruten, SL5, som går fra Helsingborg via Höganäs og rundt om Kullen, til Utvälinge. Vandrerruten er ca. 72 kilometer lang, og byder på et landskab med en utrolig variet natur. Du vandrer langs flade strande, gennem grønne skove, over overdrev og strandenge, forbi små fiskerlejer, slotte og selvfølgelig op over Kullen – klippebjerget mellem Bjärehalvøen og Nordsjælland. Ruten er certificeret som Leading Quality Trail (LQT) – Best Of Europe. Det betyder bla. at vandrere på stien er sikret en enestående natur- og landskabsoplevelse, samt en rigtig god afmærkning af ruten.

På Kullaleden venter en spændende, af og til krævende, men meget belønnende tur, og vi garanterer dig for at både dit sind, og hjerte, tager noget fantastisk med hjem.