Vagabond Tours

Er du vores nye kollega?

Ansøgningsfristen er overskredet

Camino-vandrer og -ekspert

Vi er vilde med at vandre. I Vagabond Tours er passionen vores job – og jobbet vores passion. Vi arrangerer vandreture i Danmark, Europa og Verden. Det har vi gjort i 20 år og entusiasmen er intakt!

Vi søger en sød, sjov og vidende kollega på deltid (8 timer). Jobbet kan udføres hjemmefra med fleksibel arbejdstid. I jobbet kommer du til at varetage ture på Caminoen. Du skal primært udføre flg. opgaver:

  • Besvare kundehenvendelser om Caminoen
  • Booke overnatningssteder (på Caminoen) til vores turdeltagere
  • Lave opslag om Caminoen på sociale medier

Der kan være andre opgaver på kontoret end ovenstående – som relaterer sig til Camino-turene. Hvis du brænder efter at være turleder på Caminoen, er der mulighed for det.

Hvem er du? Måske er du i arbejde, men har tid og lyst til et bijob, hvor du kan beskæftige dig professionelt med Caminoen – måske er du studerende – måske er du pensionist. Vi søger en kollega, der kan varetage forespørgsler og bookinger på Camino-ture. Det er en betingelse for at komme i betragtning til jobbet, at du har vandret Caminoen i Nordspanien – og gerne også den portugisiske Camino. Du skal kunne dele din begejstring for Camionen med vores kunder – planlægge ture – og dele ud af dine tips og erfaringer.

Antal timer: 8 timer pr. uge

Stilling: Fast stilling, deltid

Startdato: Snarest muligt

Løn: Efter aftale

Arbejdssted: Hjemmearbejdsplads eller på vores kontor på Langeland eller i København.

Ansøgning: Du ansøger ved at sende en mail til hanne@vagabondtours.dk. Fortæl hvorfor vi skal vælge dig til jobbet – og vedlæg CV.

Ansøgningsfrist: 25. februar 2024

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Hanne på tlf. 33 33 00 40.

Hvem er vi?

Vagabond Tours er en turoperatør og rejsebureau, der har specialiseret sig i vandreture – og andre former for aktiv ferie. Vi har kontorer på Langeland og i København. Vi lægger vægt på kvalitet og gør os umage med vores turdeltageres rejsearrangementer. Vi arrangerer både individuelle vandreture (på egen hånd) og fællesture med turleder.

Arbejdspladsen er åben og rummelig – med en rar atmosfære – vi samarbejder og hjælper hinanden. Vi holder af fornyelse, udvikling og forbedringer.