Slide 1
Slide 1

CAMINO 5, SANTIAGO-FINISTERRE

Turfakta
Tur ID: 05PIL
Turtype: Individual
Pilgrimsture Pilgrimsture
Vandreture Vandreture
Hvornår:
01 jan-31 dec
Varighed:
6 dage / 5 nætter
Sværhedsgrad:
Moderat
Må hunde medbringes:
Nej
Bemærk:
Prisen er pr. person ved 2 personer.
3.850 DKK
Når du booker en individuel tur er det altid på forespørgsel. Det betyder at din tur er ikke garanteret booket før alle overnatningssteder er bekræftet - og vi hæver ikke din betaling før vi har fået dette bekræftet.

DELTAGERNE FORTÆLLER…

“Det var meget nemt at finde vej, hvilket gjorde, at kortene kun var til orientering. Det var dejligt, at kortene over byerne var vedlagt med hotellerne markeret. Det var en supergod tur. Alt fungerede bare så fint! Jeg vil helt bestemt deltage på en af Vagabond Tours’ rejser igen.”
Dorte, Frederiksberg

“Det har været fint, at Vagabond Tours var i baggrunden for eventuelt at kunne hjælpe og alligevel have fornemmelsen af at være afsted alene.”
B. Pedersen, Hillerød

“Turen med Vagabond Tours som arrangør har været perfekt på flere måder. Jeg fik indfriet mine ønsker og forventninger, så det hele gik op i en højere enhed. Dagsetapernes længde passede perfekt til mig, og kørsel af bagage fungerede helt perfekt. Turen har gjort et uudslette-ligt indtryk på mig.”
L. Andersen, Næstved

“Hotellernes standard var over mine forventninger. Meget flot. Det giver et løft efter strabadserne. Kort og rutebeskrivelse fungerede rigtig godt. Det var en flot tur, I havde arrangeret for os.”
L. Lindhave, Vejle