Slide 1
Slide 1

TØMMERFLÅDEFÆRD

Individuel : Tømmerflådefærd i Värmland, 8 dage
Tur ID: 08TOM-8
05 jun-25 aug
Familieture Familieture
Tømmerflådefærd Tømmerflådefærd
8 dage
7 nætter
2 Moderat
Hunde er tilladt på denne tur
Bemærk: Bemærk: Turen kan starte søndage, mandage og onsdage. I sæsonen 5. juli-9. august kan turen også starte på fredage. Rabat til børn. Prisen er pr. person
4750 DKK

DELTAGERNE FORTÆLLER…

“Vi fik alle de informationer vi havde brug for. Den første aften på vildmarkscampen snakkede vi med de andre deltagere (tyskere, svenskere og hollændere). Hvis verden var fyldt med Vagabond Tours og deres partnere, så ville verden se lidt bedre ud. Det hele har været perfekt!”
J. Jensen, Fredericia

“Det er den bedste familieferie vi har haft i mange år! Vi havde en god første aften med danskere, svenskere og hollændere. Der var et fint informationsniveau – det var et godt tilbud, selvom vi var godt beredt med 20 års spejdererfaring!”
J. Schmidt, Allerød

“Det var dejligt at have prøvet at binde knobene aftenen før vi skulle bygge flåden. Undervejs benyttede vi os af allemandsretten og slog teltet op hvor vi fandt det passende. Vi havde god tid til at gå i land ved byerne, men nød det meste af tiden på tømmerflåden. Turen i tømmerflåde var en perfekt blanding af “action & afslapning”.”
D. Jensen, Vanløse