Vagabond Tours

Træningsture – nu åbne for tilmelding

Hvert forår inviterer vi jer til at ’gå med’ på (gratis) træningsture rundt om i landet.

Ses vi i naturen?

Traditionen startede vi tilbage i 2007. Hvert forår inviterer vi jer til at ’gå med’ på (gratis) træningsture rundt om i landet.

Hvorfor? Vi synes det er skønt at komme ud at vandre når det er forår – møde andre vandrere – nyde en dag i naturen.

Årets træningsture er åbne for tilmelding. Du kan tilmelde dig maks. 2 træningsture pr. person (først til mølle, begrænset antal pladser). Turene ledes af Vagabond Tours’ turledere. Turene er dagsvandringer, der enten foregår på en lørdag, søndag eller på en helligdag. Vi mødes om formiddagen og slutter samme sted om eftermiddagen. Det er gratis at deltage.

Se listen over aktuelle træningsture her

NYHED: Pilgrimsbyen Lourdes i Pyrenæerne

I 2023 starter og slutter vandreturen i Pyrenæerne med en overnatning i pilgrimsbyen Lourdes, der er kendt for dens hellige kilde. Der er togforbindelse til Lourdes fra bl.a. Toulouse og Paris.

På turen kommer du til at opleve de berømte ”cirkusdale” i Pyrenæerne. En af disse er Gavarnie, hvor du finder et af Europas længst faldende vandfald, Grande Cascade, som har en faldhøjde på 422m. Mens du nyder vandreturen, bliver din bagage kørt frem til næste overnatningssted.

I de franske Pyrenæer finder du nogle af Europas flotteste bjerglandskaber. Vandreturen bringer dig gennem storslåede dale, langs bjergrygge med smukke panoramaudsiger og over alpine pas. Landskabet varierer fra det idylliske til det barske. Overnatning foregår i hyggelige bjergbyer og charmerende bjerghytter.

Vandreturene i Pyrenæerne er 7 dage/6 nætter. Vælg mellem overnatning i sovesal eller dobbeltværelse (komfort).

Læs om turene her.

Nyhed: Fællestur med sikker afgang

Vores fællestur Rundt om Mont Blanc d. 7.-15. juli 2023 er en ’sikker afgang’. Vi vandrer gennem 3 lande: Frankrig, Schweiz og Italien.

Også i 2023 arrangerer Vagabond Tours en fællestur Rundt om Mont Blanc. Der er 15 pladser på turen, der ledes af en turleder. Turen starter med en overnatning på et dejligt hotel i Chamonix-dalen. Herefter vandrer vi fra hytte-til-hytte ad den klassiske og populære vandrerute – Tour du Mont Blanc – også kaldet TMB. Din store bagage bliver kørt mellem overnatningsstederne.

Det er en fantastisk vandretur, der går gennem 3 lande – i dale og over bjergpas. Vi belønnes af fantastiske udsigter undervejs.

Turen er nu en ’sikker afgang’. Der er stadig ledige pladser på turen.

Ofte tilmelder størstedelen af turdeltagerne sig alene.

Om aftenen spiser vi sammen i bjerghytterne. Du skal selv arrangere din rejse til turens startsted.

Læs om turen her.

Nyhed: Kalk Kaminoen

Flagermus, kalkgruber, hede og lyngområder. Du kan nu komme på de nye vandrerute Kalk Kaminoen. Turen er på 3 dage.

Ny vandrerute: Kalk Kaminoen
Du kan nu komme på vandretur ad Kalk Kaminoen, som er en ny vandrerute, der går igennem hedeområder ved Danmarks store kalkgruber. Vandreruten er afvekslende og går foruden hedeområder også gennem kuperet landskab med skov, samt gennem eng og mose.

Turen starter vest for Viborg og går i sydlig retning. Kalk Kaminoen er i alt 30 km og er certificeret som ’kvalitetssti’.

Undervejs besøger du en af områdes store kalkgruber – med flere kilometer lange minegange under jorden, som er et af Nordeuropas vigtigste overvintringssted for flagermus. Områdets kalkholdige jord er grobund for botaniske sjældenheder og orkideer. Minerne ligger i et kuperet landskab med smukke skove.

Vagabond Tours udbyder en 3 dags vandretur ad Kalk Kaminoen. Første dag er en ankomstdag og herefter følger 2 vandredage. Vi kører din bagage mens du vandrer.

Turen er åben for tilmelding. Den kan starte alle dage i perioden fra 1. april til 31. oktober.

Læs mere om turen: Kalk Kaminoen, 3 dage.

Højrute-vandreruter i Europa

Der er stadig ledige pladser på nogle højruter i Europa.

Det er populært at tage på vandreferie på de europæiske højruter. Sæsonen er kort – fra juni til september – og passer godt til sommerferien. PÅ nogle ruter er der mulighed for overnatning i dobbeltværelse. På alle ruter kan du overnatte på den mest almindelige indkvartering i bjergene – nemlig i sovesal i bjerghytter, der som regel har en fantastisk beliggenhed.

Der er stadig nogle ledige pladser på disse høj-ruter (turene er på forespørgsel).

Italien, Dolomitterne, 8 dage (dobbeltværelse)
Italien, Dolomitterne, 8 dage (sovesal)
Frankrig, Pyrenæerne, 7 dage (dobbeltværelse)
Frankrig, Pyrenæerne, 7 dage (sovesal)
Østrig, Kitzbüheler Alpen, 7 dage (dobbeltværelse)
Østrig, Dachstein, 5 dage (dobbeltværelse + sovesal)
Østrig, Dachstein, 9 dage (dobbeltværelse + sovesal)

Når du bestiller turen, tjekker vi straks ledigheden på din ønskede dato og vender tilbage til dig med svar på, om der er plads. Du er velkommen til at ringe til kontoret (33 33 00 40) for at høre om ledighed på en bestemt rute (spørg efter Louise Due).

Nye vandreture på Bornholm 2022

Du kan nu vælge mellem 7 forskellige vandreture på Bornholm. Turene er fra 3-9 dage.

Bornholm er en spændende ø. Den byder på helt fantastiske vandreoplevelser, når man vandrer ad Kyststien rundt om Bornholm. Turene begynder i Rønne. Herfra vandrer man med uret rundt om Bornholm langs kysten. Undervejs passerer man Hasle, Hammershus, Allinge-Sandvig, Gudhjem, Nexø og Dueodde – hvis du altså vandrer hele turen rundt. Der er mulighed for en ekstra nat i Gudhjem undervejs.

Vælg mellem disse ture:

Se oversigt med alle vandreture på Bornholm her.

Turene har sæson fra d. 15. april til d. 30. september.

Alle ture en åbne for tilmelding. Vi anbefaler, at du booker din tur til Bornholm så tidligt som muligt.

Vandring på forårets fridage

Foråret byder på mange fridage. Det giver mulighed for en vandretur i Danmark, hvor det er let at komme til turens startsted – enten i egen bil eller med offentlig transport. Vi har planlagt vandreprogram, overnatning og kørsel af din bagage, så du kan nyde vandreturen.

Vi foreslår korte vandreture på disse ruter:

Alle ture er åbne for tilmelding.

Er du klar til et vandre-maraton?

Vi er nu klar med datoer for næste års maraton-vandringer. Der er to datoer og begge ture er på Rudersdalruten. Den krævende vandring kommer til at foregå i smukke omgivelser, hvor vi undervejs på turen kommer forbi flere smukke søer og gennem store skove.

Læs mere om turene via nedenstående link, hvor du også kan se billeder fra foråret vandre-maraton.

Lørdag d. 30. april 2022

Lørdag d. 17. september 2022

Ny hjemmeside

I skrivende stund er vi ved at overgå til en ny hjemmeside – den du ser her. På denne side kan du søge efter ture, læse om turene, samt booke og betale en tur.

Vi håber, at du bliver glad for den nye hjemmeside, og kan finde de informationer du har brug for.

For dig, der har bestilt en tur på den gamle hjemmeside, kan du have brug for et link til restbetaling og login – send os da en mail på booking@vagabondtours.dk – så vender vi straks tilbage til dig.

Mange hilsner
Vagabond Tours

Nyhed: Camønoen med halvøen Ulvshale

På Camønoen på Møn kan du nu komme på en 4-dages vandretur inkl. den naturskønne halvø Ulvshale.

Du kan nu tage på en 4-dages vandretur på Camønoen med start og slut i købstaden Stege på Møn. Du vandrer til spidsen af den smukke halvø Ulvshale – gennem skove og over overdrev. På turen oplever du også den imponerende Møns Klint.