Vagabond Tours

NY TUR: Cotswold – England

Landskabet i Cotswold er helt særligt. Du vandrer i et bakket landskab, langs levende hegn, stendiger og græssende får – med mange smukke udsigter. Ruten går gennem herlige landsbyer med oprindelige stenhuse og engelske roser.
Cotswold ligger nord vest for London. Du kommer let dertil i tog fra London (ca. 1 time og 30 min). Turen kan kombineres med en nat eller to i London.
Det smukke landskab er også kendt fra ’Midsomer Murders’, hvor Chief Inspector Barnaby tit lykkes med at opklare et drab.
Vandring i Cotswold har tidligere været en del af Vagabond Tours faste program. Turen er nu ændret lidt og har i dag et andet startsted – som er let at komme til.
På turen vandrer du mellem overnatningssteder og din bagage bliver kørt mens du vandrer. Det er rundvandring, der starter og slutter i samme by. Turen er på 6 dage/5 nætter. Du har 4 fulde vandredage.
Du kan glæde dig til både vandreturen og den engelske kultur. Forkæl dig selv med ’five oclock tea’ – eller gå på pub og nyd en ’draft beer’.
Turen er en individuel tur – med valgfri startdato i perioden fra april til oktober. Turen er åben for tilmelding.
Læs mere og book turen HER.