Free

Foredrag: Caminoen i Nordspanien

Foredrag: Caminoen i Nordspanien

DETTE FOREDRAG ER AFHOLDT

Tag med til en hyggelig aften med os og andre vandrere – til et spændende foredrag om Caminoen i Nordspanien.

I Vagabond Tours har vi specialiseret os i at arrangere vandreture til Santiago – både for grupper og for individuelle. Til foredraget kan du høre om naturen undervejs og om historien og kulturen og hvorfor Santiago blev et pilgrimsmål.

Caminoen i Nordspanien er en gammel pilgrimsrute. Både i Middelalderen og i årene 1400-1550 var pilgrimsvandringerne intense. Mange pilgrimsvandringerne foregik inden for landets grænser til hellige kilder. Fundet af ibskaller (muslingeskaller) i danske grave vidner om at man også vandrede til fjernere pilgrimsmål – helt til Santiago de Compostela i Nordspanien.

I dag vandrer mange ad den ’franske rute’ (Camino Francés) gennem Nordspanien til Santiago. Der kan være mange årsager til at man tager på pilgrimsvandring – det kan være den fysiske udfordring eller at give plads til ro og eftertænksomhed i en travl hverdag.

PRAKTISK
Dato: Onsdag d. 28. februar kl. 19:00-20:30.
Sted: Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.

Der er gratis parkering.

TILMELDING
Det er gratis at deltage i foredragene, men tilmelding er nødvendig. Der er begrænset antal pladser og maks. 4 billetter pr. person. Du tilmelder dig ved at udfylde nedenstående formular og trykke “tilmeld”.

28 feb, 2024 - 19:00

Address:
Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C

OTHER LECTURES