Free

Træningstur: Hindsgavl d. 14. maj

Træningstur: Hindsgavl d. 14. maj

Med denne vandretur, som begynder og slutter i Middelfart og går rundt om Hindsgavl-halvøen, får du det hele. Åbne sletter, gamle bøgeskove, våde enge, strand og stejle skrænter i naturområdet Hindsgavl-halvøen, som er et af Danmarks smukkeste kystområder – og kultur og historie fra det historiske Middelfart.

Efter turen ud af det gamle Middelfart kommer vi forbi på Den Gamle Lillebæltsbro, som er et imponerende bygningsværk at opleve helt tæt på. Herefter går turen ud over selve Hindsgavl-halvøen, hvor vi sandsynligvis vil møde hjorte fra den ca. 300 stk. store bestand af hjortevildt der lever her.

Undervejs kommer vi også igennem et herregårdslandskab, der daterer sig tilbage til 1200-tallet. Vi kommer forbi det smukke Hindsgavl Slot og den tilhørende park. Turen slutter tilbage i Middelfart igen, hvor vi blandt andet kommer igennem Teglgårdsparken, den tidligere “Sindsygeanstalt” et monumentalt anlæg bygget i italiensk renæssancestil.

  • Få en skøn – og udfordrende – vandreoplevelse sammen med andre vandreentusiaster i det fantastiske område.
  • Vi holder pauser undervejs og spiser vores medbragte mad og snacks.
  • Medbring en dagtursrygsæk til din madpakke og vand, påklædning efter vejret, godt fodtøj og evt. vandrestave.
  • Vi mødes kl. 10.00 og forventer at være tilbage ca. kl. 15.00.

TILMELDING
Det er gratis at deltage på turen. Du kan max til melde dig 2 forskellige træningsture i foråret 2023. Der er begrænset antal pladser på hver afgang.

Alle tilmeldte deltager modtager en påmindelse (pr. mail) før turstart. Du tilmelder dig nederst på denne side.  

FORPLEJNING
Dagsturen er eksklusiv forplejning. Du skal selv medbringe madpakke og vand til turen.

MEDBRING
Du skal selv medbringe madpakke, snacks, vand til turen, praktisk fodtøj, evt. siddeunderlag, påklædning efter vejret og godt vandrehumør.

MØDESTED
Middelfart Station. Vi mødes kl. 10 foran stationen.

BØRN
Der er ingen bestemt aldersgrænse for at kunne deltage i turen. Vi anbefaler, at forældre vurderer, hvorvidt barnet kan gå distancen og har lyst til det (17 km).

HUND
Det er ikke tilladt at medbringe hund på denne tur.

TILMELD DIG NEDENFOR

Antal deltagere

14 may, 2023 - 10:00

Address:
Middelfart Station

OTHER LECTURES