Vandreture Vandreture
DKK 5500
På denne 6-dages tur på Øhavsstien i det Sydfynske Øhav oplever du det afvekslende landskab på Sydfyn med hyggelige landsbyer og smukke herregårde kombineret med en vandring på Ærø, hvor du bl.a. oplever skipperbyerne Ærøskøbing og Marstal.
Vandreture Vandreture
DKK 2850
Oplev en strækning af Øhavsstien på denne tur med base på et dejligt hotel i Svendborg. Vi har tilrettelagt to dagsvandringer mellem den hyggelige købstad Svendborg og det gamle fiskerleje ved Lundeborg, som er omgivet af strande og skove.
Vandreture Vandreture
DKK 6750
En vandretur over 7 dage, hvor du oplever de smukke landskaber på Sydfyn og over øerne Tåsinge og Langeland med utrolig varieret natur.
Vandreture Vandreture
DKK 4125
En skøn vandretur på Øhavsstien i Det Sydfynske Øhav. Turen er en rundtur, som fører dig fra Svendborg over øerne Tåsinge, Siø, Langeland og Ærø – for igen at slutte i Svendborg. Ruten er naturskøn med hyggelige landsbyer og smukke udsigter undervejs.
Vandreture Vandreture
DKK 3450
Øhavsstien er en 220 km lang vandrerute i det Sydfynske Øhav. Vandreturen mellem Faaborg og Svendborg byder på hyggelige købstæder og små idylliske landsbyer. Du vandrer forbi de smukke herregårde Hvidkilde og Holstenshuus og nyder de spektakulære udsigter over øhavet.
Vandreture Vandreture
DKK 4050
I Det Sydfynske Øhav ligger vandreruten Øhavsstien, der med sine 220 km fører dig gennem noget af den skønneste natur i Danmark. På denne tur vandrer du fra Svendborg over øerne Tåsinge og Siø til Langeland – og videre op til nordspidsen af øen. Du overnatter på hyggelige hotel
Læs mere
Vandreture Vandreture
DKK 3125
Kom sejlende til Ærø og oplev den gamle, idylliske købstad Ærøskøbing. Ærøskøbing er din base for denne tur, hvor du vandrer to etaper af den i alt 220 km lange vandrerute, Øhavsstien. Vandringerne tager dig igennem spændende natur- og kulturlandskaber.
Hunde er tilladt på denne tur