
Vi udvælger vores overnatningssteder omhyggeligt
ud fra kriterier som service, gæstfrihed, stemning og beliggenhed.
Vi har for hver tur angivet det gennemsnitlige komfort-niveau med
en til fire grader. Ofte er det muligt at tilvælge højere komfort
mod et pristillæg.
Vi anvender følgende fire indkvarterings-grader:
Indkvartering 1
Dette er ture med en enkel indkvartering,
hvor man overnatter i bjerghytter, på herberger eller vandrerhjem.
Overnatningsstederne er ofte indrettet med sovesal, men det kan
også være flersengsværelser. Der er ikke eget bad og toilet. Ture
med overnatning i teltlejre falder også inden for denne kategori.
Maden er tilberedt af gode lokale råvarer.
Indkvartering 2
Der overnattes på pensionater,
hoteller, lejlighed, B&B, bjerghytter, bjerghoteller,
herberger, vandrerhjem mm. Som oftest er indkvarteringen på
dobbeltværelser, men det kan også være en opredning eller køjeseng.
Der kan være adgang til bad og toilet eller privat bad og toilet.
Her serveres måltider baseret på landets traditionelle
køkken.
Indkvartering 3
Man indkvarteres på gode hoteller, B&B
eller "agriturismo" på dobbeltværelse, som altid har eget toilet og
brusebad/karbad på værelset. Ofte med mulighed for tilvalg af
enkeltværelse mod tillæg. God restaurant.
Indkvartering 4
Her er der tale om hoteller med ekstra høj
komfort, fremragende mad og udsøgt service.
Kombination af grader
Hvis en tur bliver angivet med f.eks. 1-2,
betyder det, at den indeholder en blanding af komfortniveauerne 1
og 2. Turen kan f.eks. veksle mellem overnatning i bjerghytter
(indkvartering 1) og hoteller (indkvartering 2). Der kan også være
tale om en tur, der som udgangspunkt har basisindkvartering i
bjerghytte (indkvartering 1), men hvor tilkøb af hotel
(indkvartering 2) er muligt. Dette er specificeret i det
detaljerede dagsprogram, som findes her på hjemmesiden.
NB: Inddelingen i indkvarteringsgrader er vejledende og udtryk for
en gennemsnitlig vurdering af turen som helhed. Indkvarteringen
(3-stjernet hotel, agriturismo eller andet) specificeres i den
enkelte turbeskrivelse.