Vagabond Tours

Mont Blanc

Tag med på et eventyr rundt om det imponerende Mont Blanc og udforsk en verden af betagende natur. Vores vandreferier er skabt til at guide dig gennem de mest fantastiske stier og ruter, der omgiver denne ikoniske bjergtop. Oplev det skiftende terræn, der spænder fra frodige skove til majestætiske bjergtoppe og uovertrufne udsigter.

Mærk pulsen stige, når du stiger op gennem  bjerglandskab og oplev den fortryllende skønhed i de små landsbyer, der ligger i dalene. Gennem vores app får du adgang til detaljerede kort, højdeprofiler og nøje udvalgte ruteanbefalinger, der leder dig igennem det bedste, naturen har at byde på. 

Udforsk de lokale seværdigheder, kulturelle oplevelser og den rige flora og fauna i området med vores apps anbefalinger og tips. Her finder du din nøje planlagte rute med  interessepunkter, således at du kan planlægge din vandreferie optimalt og nyde hvert eneste øjeblik i naturen.

Individuelle ture

Skab uforglemmelige minder i en storslående natur! Vi sætter rammerne og sørger for bagage og overnatning - og du bestemmer selv resten.

Luksustur

At kunne nyde en nat i en skøn blød seng, dit eget private badeværelse, og en lækker morgenbuffet inden dagen byder på endnu en tur i vandreskoene. Det er da luksus!

Fællesture

Der opstår et helt særligt fællesskab deltagerne imellem på en fællestur. Man deler nogle af de mest mindeværdige oplevelser med ligesindede.

Tryghed på turen med vores app

Du får en perfekte vandreferieoplevelse med vores innovative app som medfølger alle vores individuelle ture.

Den hjælper med at guide dig gennem de smukkeste og mest inspirerende vandreruter vi har at byde på. Med vores app har du adgang til detaljerede kort, ruteanbefalinger, højdeprofiler, spisesteder og meget andet, så du kan planlægge din ideelle vandreferie med lethed. Uanset om du er en erfaren vandrer eller nybegynder, vil vores app give dig den tryghed, du har brug for, mens du udforsker naturen. Med tips til lokale seværdigheder vil vores app gøre din vandreferie til et mindeværdigt eventyr.

Når du bestiller en rejse med os, følger adgang til appen automatisk med. Kortet med ruten og din placering virker desuden helt uden internetadgang. 

Vagabond Tours egen app