Vagabond Tours

Nyheder

KOMMENDE NYHEDER

Vil du opleve VILD kærlighed? Så se med i DR’s reality-program ’VILD kærlighed’, der foregår i Värmlands fantastiske natur.

Det ER enestående – og det er berettiget. Det Sydfynske Øhav er udnævnt til UNESCO Geopark. Den 220 km lange kyststi – Øhavssti – går over øerne i området

Vagabond tours
VANDANDRING I PAGT MED NATUREN

Vagabond Tours er turoperatør med speciale i vandreture og andre former for akv ferie. Hos Vagabond Tours er naturoplevelsen det viggste element, når vi arrangerer ture. Vi bruger vores viden om naturen – geologi, flora, fauna og klima, når nye ture udvikles.

Vi arrangerer ture for den erfarne vandrer, der søger nye oplevelser i ukendte egne – og vi arrangerer ture for nybegynderen, der skal på sin først vandretur. Der er forskellige sværhedsgrader – fra krævende l lee ture. [linjeski] Naturen skal vi passe på – den er det viggste vi har – og den skal de kommende generaoner også have glæde af. Vi skal ud i naturen, lære om naturen og bruge naturen.

I Vagabond Tours har vi alle en passion for at vandre og være i naturen. Vi kender alle l vandring og kan vejlede om udstyr, ture, beklædning, klima og meget mere. Så oe som muligt er vi selv afsted på vandreture.