Vandreture Vandreture
DKK 5575
Oplev både Silkeruten og Trækstien på denne 5-dages tur, hvor du oplever det bedste af Silkeborg med en vandretur på Silkeruten med Trækstien, som går langs Gudenåen.
Familieture Familieture
Kanoture Kanoture
Vandreture Vandreture
DKK 5700
En skøn tur for hele familien! Tag børnene med på en kombineret kano- og vandretur. Turen foregår på Gudenåen og ad Trækstien, som følger Gudenåen fra Silkeborg til Langå. I oplever den smukke by Silkeborg og den fantastiske natur med et rigt dyreliv langs Gudenåen.
Vandreture Vandreture
DKK 2950
Forkæl dig selv med en dejlig vandretur langs Gudenåen med fast base på en af de gamle pramdragerkroer, som ligger lige ved bredden af Gudenåen. Vandringerne langs åen indbyder til ro og stilhed i en storslået natur.
Hunde er tilladt på denne tur
Familieture Familieture
Kanoture Kanoture
Vandreture Vandreture
DKK 5700
En oplagt familietur med en kombination af kano på Gudenåen og vandring ad Trækstien, der går langs Gudenåen. Få nogle skønne oplevelser sammen i et smukt område af Danmark. I overnatter på nogle af de hyggelige pramdragerkroer langs med åen.
Vandreture Vandreture
DKK 4650
Trækstien går langs Gudenåen og blev oprindeligt trampet af pramdragere og heste, som, særligt i sidste halvdel af 1800-tallet, trak pramme med varer og gods mellem byerne. Stien er i sin fulde længde 75 km og på denne tur vandrer du ca. 40 km med start i Silkeborg og slut i Bjerringbro.