Denne tur giver dig mulighed for både at opleve det bedste af Silkeborg på ’Silkeruten’ og vandre i pramdragernes fodspor ad Trækstien langs Gudenåen. Du tilbringer to nætter i Søhøjlandets smukke by, hvor du får et indblik i en spændende kulturhistorie og en smuk, særegen natur. Turen starter i den smukt beliggende by, og følger Gudenåens bugtede løb til den løber igennem Bjerringbro. Du vandrer ad den gamle pramdragersti, Trækstien, som i sin fulde længde er ca. 75 km. På denne 5-dages tur vandrer du 12 kilometer på Silkeruten, og ca. 40 km af Trækstien. Trækstien er oprindeligt trampet af pramdragere og heste, som, særligt i sidste halvdel af 1800- tallet, trak pramme med varer og gods mellem de to jyske byer. Du følger vandets rolige løb og undervejs oplever du stilhed, storslået natur og et rigt dyreliv. Du overnatter og spiser på de oprindelige pramdragerkroer og bagagen bliver kørt til næste overnatningssted, så du kan nyde vandringerne.
Oplev det bedste af Silkeborg, den smukke by midt i Søhøjlandet, med en vandretur på ’Silkeruten’.
Oplev Gudenådalens fantastiske natur, rige dyreliv og spændende kulturhistorie.
Bo på gamle, hyggelige pramdragerkroer langs åen – midt i det smukke landskab.
Nyd roen, mens du vandrer langs Gudenåen.
Nyd turen, mens din bagage bliver kørt frem til næste overnatningssted.
DAG TIL DAG
Dag 1: Ankomst til Silkeborg Turen starter i Silkeborg, hvor du indkvarteres på overnatningsstedet. Kommer du tidligt, anbefaler vi, at du ser nærmere på byen og området. Besøg f.eks. Museum Silkeborg, hvor Tollundmanden hviler, Museum Jorn, eller AQUA Akvarium og Dyrepark. Er du i bil, skal du måske en tur på Himmelbjerget.
Silkeborg ligger placeret midt i Søhøjlandet, ikke langt fra Himmelbjerget, og det var her, Michael Drewsen i 1844 anlagde en papirfabrik, som dannede grundlag for anlæggelsen af byen, og som for alvor satte gang i pramfarten mellem Silkeborg og Randers. (-/-/-)
Dag 2: Silkeruten rundt om Silkeborg Vandreturen i dag leder dig ad Silkeruten rundt om det centrale Silkeborg. Turen går ad skovstier gennem dybe skove, langs med sø og å, over moser, gennem forstæder og små havne, over hyggelige broer, og giver dig rig mulighed for at opleve noget af det bedste byen og området har at byde på. Turen er 12 kilometer lang, men fordyber du dig lidt de kulturelle oplevelser og naturen undervejs, kan du bruge hele dagen.
Dagens vandring er ca. 12 km med mulighed for forlængelse. (M/-/-)
Dag 3: Silkeborg til Svostrup I dag skal du afsted på Trækstien – først langs den nordlige bred af Silkeborg Langsø, herefter ind på Gudenåens smallere løb mod Resenbro og Sminge Sø. Sminge Sø er en af de bedste fuglelokaliteter ved Gudenåen og især vandfugle som ænder, svaner og gæs kan opleves her i stort tal. Du går gennem grønne ålandskaber, på en helt nyrenoveret strækning med nyanlagte træbroer, som hæver sig op over åen. Dagens etape ender ved Svostrup Kro, en firlænget bindingsværksgård, som ligger lige på bredden af Gudenåen. Stedet emmer af historie, og man kan levende forestille sig, hvordan pramdragerne har tøjret prammene udenfor og fået sig et velfortjent hvil på kroen efter en hård dags arbejde.
Dagens vandring er ca. 11 km. (M/-/A)
Dag 4: Svostrup til Kongensbro Du tager afsked med Svostrup og fortsætter vandringen langs Gudenåen. Åen bugter sig gennem landskabet, og dagens vandring byder på vandring ad gode naturstier med en frydefuld ro. Du passerer landsbyen Tvilum med Tvilum Klosterkirke, som stammer fra et Augustiner munkekloster, grundlagt år 1250. Klosteret er bygget af munkene og var oprindeligt et firefløjet anlæg, hvoraf kirken udgjorde nordfløjen. Under en nylig restaurering dukkede kalkmalerier fra Valdemar Atterdags tid op, som alle er malet omkring år 1350.
Når man vandrer langs åen, ses det tydeligt, at vandstanden i Gudenåen ændrer sig i løbet af året. Flere steder står døde træer som skulpturelle totempæle, der strækker deres nøgne grene mod himlen og skaber en helt særlig stemning.
Dagens vandring er ca. 10 km. (M/-/A)
Dag 5: Kongensbro – Bjerringbro Fra Kongensbro slår Gudenåen et sving mod vest og løber ind i Danmarks største kunstigt anlagte sø, Tange Sø. Opdæmningen af åen skete i december 1920 for at skaffe strøm til Gudenåcentralens kraftværk, Danmarks største vandkraftværk, som i 1920’erne leverede strøm til mere end 20 procent af Jylland. Hvor den 625 hektar store sø ligger i dag, lå tidligere 27 gårde og huse, en kro og en del af den gamle pramdragersti. Du kommer gennem flere skovområder, bl.a. Vejerslev Skov, der gemmer på den helt særlige, og i Danmark sjældne, naturtype “fattigkær”. Fattigkær er mose, som er fattig på kalk og næringsstoffer. Her vokser kun få plantearter, som trives på denne særlige jordbund. Stien passerer Ormstrup Skov og den store Gudenåcentralens Plantage, som grænser op til Tangeværket. Efter Tangeværket kommer du igen ud i det lysåbne landskab, før vandreturen ender i Bjerringbro. Bjerringbro er stationsby og du kan herfra tage toget hjem.
Dagens vandring er ca. 19 km. (M/-/-)
PRAKTISKE DETALJER
OVERNATNING På turen overnatter du i dobbeltværelse på hotel og på hyggelige gamle pramdragerkroer. Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg.
Overnatningsstederne varierer lidt i standard, men alle steder er værelserne med eget bad og toilet. Fælles for alle overnatningssteder er det gode værtskab, hvor værterne vil gøre deres bedste for, at du får en god oplevelse.
Evt. overnatning i Bjerringbro (efter sidste vandring) kan bestilles.
FORPLEJNING Turen er inklusive morgenmad alle dage, og aftensmad 2 dage. Frokost er for egen regning og madpakke kan bestilles på overnatningsstedet (husk at give besked aftenen før).
Det fremgår af dagsprogrammet, hvilke hovedmåltider der er inkluderet, eller ikke er inkluderet i turens pris (Morgenmad/Frokost/Aftensmad).
VANDRINGERNE Dagsvandringerne er på mellem 10 og 19 km. I dag-til-dag-programmet er der angivet et antal kilometer pr. dag. Dette er en ca. angivelse, idet antallet af kilometer pr. dag afhænger af, hvilket overnatningssted der er reserveret til dig, og hvor tæt på/langt fra ruten det ligger.
Din bagage bliver kørt frem til næste overnatningssted, så du kun bærer en lille rygsæk med de ting, du skal bruge i dagens løb, såsom madpakke, regntøj, kamera mm.
Trækstien følger Gudenåen og påvirkes derfor naturligt af eventuelle vandstandsstigninger. Trækstien kan i perioder, på enkelte strækninger, være våd og svært tilgængelig. Det kan være på et bestemt tidspunkt på dagen eller efter perioder med meget regn. Vandstanden påvirkes også af mængden af grøde (planter, der gror i vandløbet). For seneste målinger af vandstand se link: https://www.gudenaakomiteen.dk/viden-om-gudenaaen/vandstanden-i-gudenaasystemet/
REJSEN DERTIL Turen starter i Silkeborg. Du skal selv sørge for at komme til turens startsted (med offentlig transport eller i privat bil). Trækstien starter ved parkeringspladsen på Ansvej, lige ved Viborgbro, og meget tæt på dit overnatningssted.
Turen slutter i Bjerringbro (efter ca. 19 km vandring) nær Bjerringbro station. Der er tog og bus til Langå, hvorfra der er togforbindelse til hele landet. Se www.rejseplanen.dk.
SILKERUTEN Silkeruten er en 12 km lang natur-, kultur- og oplevelsessti, der omkranser det centrale Silkeborg. Du vandrer gennem et fantastisk landskab, som hele tiden skifter fra skov til sø, og som leder dig forbi mange af byens store kulturinstitutioner. Undervejs oplever du storslået natur, med vidunderlige udsigter over skov, sø, å og by.
Der er mulighed for at forlænge turen med en tur rundt om Ørnsø, som gør ruten ca. 3 kilometer længere.
Du kan starte din vandring ad Silkeruten meget tæt på dit overnatningssted.
TRÆKSTIEN Trækstien – eller Pramdragerstien – som den også kaldes, er en ca. 75 kilometer lang sti, som løber langs Gudenåen mellem Silkeborg og Randers. Gudenåen var i mange hundrede år den vigtigste transportvej mellem Randers og det indre Jylland, og stien langs åen er skabt af mænd og heste, som gik langs bredden og trak fladbundede pramme – de såkaldte kåger – med varer mellem de to byer. I 1844 anlagde Michael Drewsen en papirfabrik ved Silkeborg, og det satte for alvor gang i pramdriften. Pramdragerne gik modstrøms fra Randers til Silkeborg med reb over skulderen og trak kågen lastet med helt op til 25 ton. Hvor strømmen blev for stærk, som f.eks. ved Bjerringbro, overtog heste det hårde arbejde. I modsatte retning, mod strømmen, stagede man kågen frem og brugte vindkraften. Kågens last var typisk mursten, tørv, kalk, tov, papir samt ting til husholdningen, og da pramfarten var på sit højeste, har over 200 pramme fragtet varer mellem de to byer. I 1851 opnåede man en bevilling på finansloven til uddybning af åen og etablering af en ordentlig trækvej. Der blev fyldt op, anlagt stenkister over grøfter og bygget broer, og i pramfartens storhedstid blev trækstien omhyggeligt vedligeholdt. Først i starten af 1900-tallet, efter færdiganlæggelsen af jernbanen mellem Randers og Silkeborg samt opdæmningen af åen ved Tangeværket i 1920, døde pramfarten ud. Men stien er der stadig, sikret ved naturfredning, og nyligt renoveret flere steder. Underlaget varierer mellem natur- og trampestier, træbroer, og grusstier. Trækstien oversvømmes indimellem og kan derfor nogle steder byde på lidt udfordrende vandring.
INFORMATION OM PRIS
INKLUSIVE
Overnatning i delt dobbeltværelse
Morgenmad
Aftensmad, “dag 3 og “dag 4”
Kørsel af bagage (1 stk. maks. 15 kg)
Vandreprogram og rutebeskrivelser (adgang til Vagabond Tours’ app)
Mulighed for print-selv af rutebeskrivelse og indtegnede ruter
Vandrekort (sendes pr. post med GLS)
Vagttelefon
Gebyr til Rejsegarantifonden
EKSKLUSIVE
Transport fra bopæl til turens startsted og retur
Frokost/madpakke
Drikkevarer
Enkeltværelse, kr. 2100
Tillæg som solo-rejsende
Ekstra nat i Bjerringbro inkl. morgenmad (dobbeltværelse kr. 550 pr. person / enkeltværelse kr. 800 pr. person)
Afbestillingsforsikring
Turfakta
Tur ID: 24TRK-SIL
Turtype:
Individual
Vandreture
Hvornår:
01 apr-31 oct
Varighed:
5 dage /
4 nætter
Sværhedsgrad:
Let-Moderat
Er hunde tilladt?:
Ingen
Bemærk: Prisen er pr. person ved 2 personer. Tillæg for solorejsende - kontakt kontoret.
5.575 DKK
Når du booker en individuel tur er det altid på forespørgsel. Det betyder at din tur er ikke garanteret booket før alle overnatningssteder er bekræftet - og vi hæver ikke din betaling før vi har fået dette bekræftet.
Oplev en strækning af Øhavsstien på denne tur med base på et dejligt hotel i Svendborg. Vi har tilrettelagt to dagsvandringer mellem den hyggelige købstad Svendborg og det gamle fiskerleje ved Lundeborg, som er omgivet af strande og skove.
Oplev strækningen langs kysten til fods fra Rønne til Gudhjem. En strækning præget af klippekysten, klippeformationer, spektakulære udsigter, sprækkedale og små hyggelige havnebyer. Du overnatter på hoteller og B&B og din bagage bliver kørt, mens du vandrer.
Oplev Nationalpark Skjoldungernes Land på denne vandretur ad Skjoldungestien. Du har base i den smukke domkirkeby Roskilde. Du vandrer bl.a. gennem området ved Gl. Lejre, hvor der er spor efter skibssætninger og kongehaller.
We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept All”, you consent to the use of ALL the cookies. However, you may visit "Cookie Settings" to provide a controlled consent.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
Cookie
Varighed
Beskrivelse
cookielawinfo-checkbox-analytics
11 months
This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional
11 months
The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary
11 months
This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others
11 months
This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance
11 months
This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy
11 months
The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Silkeruten og Trækstien
TRÆKSTIEN OG SILKERUTEN
Denne tur giver dig mulighed for både at opleve det bedste af Silkeborg på ’Silkeruten’ og vandre i pramdragernes fodspor ad Trækstien langs Gudenåen. Du tilbringer to nætter i Søhøjlandets smukke by, hvor du får et indblik i en spændende kulturhistorie og en smuk, særegen natur. Turen starter i den smukt beliggende by, og følger Gudenåens bugtede løb til den løber igennem Bjerringbro. Du vandrer ad den gamle pramdragersti, Trækstien, som i sin fulde længde er ca. 75 km. På denne 5-dages tur vandrer du 12 kilometer på Silkeruten, og ca. 40 km af Trækstien. Trækstien er oprindeligt trampet af pramdragere og heste, som, særligt i sidste halvdel af 1800- tallet, trak pramme med varer og gods mellem de to jyske byer. Du følger vandets rolige løb og undervejs oplever du stilhed, storslået natur og et rigt dyreliv. Du overnatter og spiser på de oprindelige pramdragerkroer og bagagen bliver kørt til næste overnatningssted, så du kan nyde vandringerne.
Dag 1: Ankomst til Silkeborg
Turen starter i Silkeborg, hvor du indkvarteres på overnatningsstedet. Kommer du tidligt, anbefaler vi, at du ser nærmere på byen og området. Besøg f.eks. Museum Silkeborg, hvor Tollundmanden hviler, Museum Jorn, eller AQUA Akvarium og Dyrepark. Er du i bil, skal du måske en tur på Himmelbjerget.
Silkeborg ligger placeret midt i Søhøjlandet, ikke langt fra Himmelbjerget, og det var her, Michael Drewsen i 1844 anlagde en papirfabrik, som dannede grundlag for anlæggelsen af byen, og som for alvor satte gang i pramfarten mellem Silkeborg og Randers. (-/-/-)
Dag 2: Silkeruten rundt om Silkeborg
Vandreturen i dag leder dig ad Silkeruten rundt om det centrale Silkeborg. Turen går ad skovstier gennem dybe skove, langs med sø og å, over moser, gennem forstæder og små havne, over hyggelige broer, og giver dig rig mulighed for at opleve noget af det bedste byen og området har at byde på. Turen er 12 kilometer lang, men fordyber du dig lidt de kulturelle oplevelser og naturen undervejs, kan du bruge hele dagen.
Dagens vandring er ca. 12 km med mulighed for forlængelse. (M/-/-)
Dag 3: Silkeborg til Svostrup
I dag skal du afsted på Trækstien – først langs den nordlige bred af Silkeborg Langsø, herefter ind på Gudenåens smallere løb mod Resenbro og Sminge Sø. Sminge Sø er en af de bedste fuglelokaliteter ved Gudenåen og især vandfugle som ænder, svaner og gæs kan opleves her i stort tal. Du går gennem grønne ålandskaber, på en helt nyrenoveret strækning med nyanlagte træbroer, som hæver sig op over åen. Dagens etape ender ved Svostrup Kro, en firlænget bindingsværksgård, som ligger lige på bredden af Gudenåen. Stedet emmer af historie, og man kan levende forestille sig, hvordan pramdragerne har tøjret prammene udenfor og fået sig et velfortjent hvil på kroen efter en hård dags arbejde.
Dagens vandring er ca. 11 km. (M/-/A)
Dag 4: Svostrup til Kongensbro
Du tager afsked med Svostrup og fortsætter vandringen langs Gudenåen. Åen bugter sig gennem landskabet, og dagens vandring byder på vandring ad gode naturstier med en frydefuld ro. Du passerer landsbyen Tvilum med Tvilum Klosterkirke, som stammer fra et Augustiner munkekloster, grundlagt år 1250. Klosteret er bygget af munkene og var oprindeligt et firefløjet anlæg, hvoraf kirken udgjorde nordfløjen. Under en nylig restaurering dukkede kalkmalerier fra Valdemar Atterdags tid op, som alle er malet omkring år 1350.
Når man vandrer langs åen, ses det tydeligt, at vandstanden i Gudenåen ændrer sig i løbet af året. Flere steder står døde træer som skulpturelle totempæle, der strækker deres nøgne grene mod himlen og skaber en helt særlig stemning.
Dagens vandring er ca. 10 km. (M/-/A)
Dag 5: Kongensbro – Bjerringbro
Fra Kongensbro slår Gudenåen et sving mod vest og løber ind i Danmarks største kunstigt anlagte sø, Tange Sø. Opdæmningen af åen skete i december 1920 for at skaffe strøm til Gudenåcentralens kraftværk, Danmarks største vandkraftværk, som i 1920’erne leverede strøm til mere end 20 procent af Jylland. Hvor den 625 hektar store sø ligger i dag, lå tidligere 27 gårde og huse, en kro og en del af den gamle pramdragersti. Du kommer gennem flere skovområder, bl.a. Vejerslev Skov, der gemmer på den helt særlige, og i Danmark sjældne, naturtype “fattigkær”. Fattigkær er mose, som er fattig på kalk og næringsstoffer. Her vokser kun få plantearter, som trives på denne særlige jordbund. Stien passerer Ormstrup Skov og den store Gudenåcentralens Plantage, som grænser op til Tangeværket. Efter Tangeværket kommer du igen ud i det lysåbne landskab, før vandreturen ender i Bjerringbro. Bjerringbro er stationsby og du kan herfra tage toget hjem.
Dagens vandring er ca. 19 km. (M/-/-)
OVERNATNING
På turen overnatter du i dobbeltværelse på hotel og på hyggelige gamle pramdragerkroer. Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg.
Overnatningsstederne varierer lidt i standard, men alle steder er værelserne med eget bad og toilet. Fælles for alle overnatningssteder er det gode værtskab, hvor værterne vil gøre deres bedste for, at du får en god oplevelse.
Evt. overnatning i Bjerringbro (efter sidste vandring) kan bestilles.
FORPLEJNING
Turen er inklusive morgenmad alle dage, og aftensmad 2 dage. Frokost er for egen regning og madpakke kan bestilles på overnatningsstedet (husk at give besked aftenen før).
Det fremgår af dagsprogrammet, hvilke hovedmåltider der er inkluderet, eller ikke er inkluderet i turens pris (Morgenmad/Frokost/Aftensmad).
VANDRINGERNE
Dagsvandringerne er på mellem 10 og 19 km. I dag-til-dag-programmet er der angivet et antal kilometer pr. dag. Dette er en ca. angivelse, idet antallet af kilometer pr. dag afhænger af, hvilket overnatningssted der er reserveret til dig, og hvor tæt på/langt fra ruten det ligger.
Din bagage bliver kørt frem til næste overnatningssted, så du kun bærer en lille rygsæk med de ting, du skal bruge i dagens løb, såsom madpakke, regntøj, kamera mm.
Trækstien følger Gudenåen og påvirkes derfor naturligt af eventuelle vandstandsstigninger. Trækstien kan i perioder, på enkelte strækninger, være våd og svært tilgængelig. Det kan være på et bestemt tidspunkt på dagen eller efter perioder med meget regn. Vandstanden påvirkes også af mængden af grøde (planter, der gror i vandløbet). For seneste målinger af vandstand se link: https://www.gudenaakomiteen.dk/viden-om-gudenaaen/vandstanden-i-gudenaasystemet/
REJSEN DERTIL
Turen starter i Silkeborg. Du skal selv sørge for at komme til turens startsted (med offentlig transport eller i privat bil). Trækstien starter ved parkeringspladsen på Ansvej, lige ved Viborgbro, og meget tæt på dit overnatningssted.
Turen slutter i Bjerringbro (efter ca. 19 km vandring) nær Bjerringbro station. Der er tog og bus til Langå, hvorfra der er togforbindelse til hele landet. Se www.rejseplanen.dk.
SILKERUTEN
Silkeruten er en 12 km lang natur-, kultur- og oplevelsessti, der omkranser det centrale Silkeborg. Du vandrer gennem et fantastisk landskab, som hele tiden skifter fra skov til sø, og som leder dig forbi mange af byens store kulturinstitutioner. Undervejs oplever du storslået natur, med vidunderlige udsigter over skov, sø, å og by.
Der er mulighed for at forlænge turen med en tur rundt om Ørnsø, som gør ruten ca. 3 kilometer længere.
Du kan starte din vandring ad Silkeruten meget tæt på dit overnatningssted.
TRÆKSTIEN
Trækstien – eller Pramdragerstien – som den også kaldes, er en ca. 75 kilometer lang sti, som løber langs Gudenåen mellem Silkeborg og Randers. Gudenåen var i mange hundrede år den vigtigste transportvej mellem Randers og det indre Jylland, og stien langs åen er skabt af mænd og heste, som gik langs bredden og trak fladbundede pramme – de såkaldte kåger – med varer mellem de to byer. I 1844 anlagde Michael Drewsen en papirfabrik ved Silkeborg, og det satte for alvor gang i pramdriften. Pramdragerne gik modstrøms fra Randers til Silkeborg med reb over skulderen og trak kågen lastet med helt op til 25 ton. Hvor strømmen blev for stærk, som f.eks. ved Bjerringbro, overtog heste det hårde arbejde. I modsatte retning, mod strømmen, stagede man kågen frem og brugte vindkraften. Kågens last var typisk mursten, tørv, kalk, tov, papir samt ting til husholdningen, og da pramfarten var på sit højeste, har over 200 pramme fragtet varer mellem de to byer. I 1851 opnåede man en bevilling på finansloven til uddybning af åen og etablering af en ordentlig trækvej. Der blev fyldt op, anlagt stenkister over grøfter og bygget broer, og i pramfartens storhedstid blev trækstien omhyggeligt vedligeholdt. Først i starten af 1900-tallet, efter færdiganlæggelsen af jernbanen mellem Randers og Silkeborg samt opdæmningen af åen ved Tangeværket i 1920, døde pramfarten ud. Men stien er der stadig, sikret ved naturfredning, og nyligt renoveret flere steder. Underlaget varierer mellem natur- og trampestier, træbroer, og grusstier. Trækstien oversvømmes indimellem og kan derfor nogle steder byde på lidt udfordrende vandring.
INKLUSIVE
EKSKLUSIVE
Prisen er pr. person ved 2 personer. Tillæg for solorejsende - kontakt kontoret.
DELTAGERNE FORTÆLLER...
Lignende ture
individualØhavsstien, Svendborg-Lundeborg
individualBornholm ad Kyststien, 4 dage
individualSkjoldungestien
Privacy Overview