Udsolgt
Pilgrimsture Pilgrimsture
Vandreture Vandreture
DKK 10800
På denne fællestur vandrer vi 116 km ad Caminoen fra Sarria til Sankt Jakobs grav i Santiago de Compostela. Vi vandrer gennem flot natur og forbi vejkrucifikser, statuer, kirker og andre smukke bygningsværker.
Vandreture Vandreture
DKK 7800
Vandring på Amalfikysten med base på tre forskellige 3-stjernede hoteller. Turen er inklusiv halvpension, kørsel af bagage og turleder.
Vandreture Vandreture
DKK 7500
Denne vandretur fører dig rundt Mont Blanc. Du overnatter i eget værelse i bjerghytter og din store bagage bliver kørt, mens du vandrer. En vandreklassiker!
Vandreture Vandreture
DKK 3550
Oplev Kalk Kaminoen, en vandrerute gennem varieret natur med hedeområder, eng, mose og løvskov, som har fået sit navn efter områdets kalkgruber.
Vandreture Vandreture
DKK 4250
Nationalpark Thy - Danmarks største vildmark, som strækker sig over Thys vestlige kystlinje fra Agger til Hanstholm, og dækker 244 kvm.
Vandreture Vandreture
DKK 5650
Vandretur ad Nordsøstien fra Hirtshals til Skagen. Turen er inklusive overnatning, kørsel af bagage og kortmateriale.
Vandreture Vandreture
DKK 3450
På denne tur har vi samlet nogle af højdepunkterne på Marskstien. Turen passer til dig, der kun har 3 dage - en perfekt weekendtur.
Vandreture Vandreture
DKK 4900
På denne vandretur i den imponerende Tøndermarsk har du en ekstra dag i Højer og vandrer en "sløjfe" på Marskstien - til sluserne og Vadehavet.
Vandreture Vandreture
DKK 6600
På denne tur vandrer du omkring 93 km af den i alt 140 km lange vandrerute Kyst til Kyst Stien, der krydser Jylland fra Vejle i øst til Blåvand i vest. Du begynder turen i fjordbyen Vejle og slutter i købstaden Varde.