Vagabond Tours

Amalfikysten, 8 dage

Turfakta
Tur ID: 14AMA-8
Turtype: Individual
Vandreture Vandreture
Hvornår:
01 apr-30 nov
Varighed:
8 dage / 7 nætter
Sværhedsgrad:
Moderat-Udfordrende
Må hunde medbringes:
Nej
Bemærk:
Prisen er pr. person ved 2 personer. Bestilling kun mulig ved min. 2 deltagere. Tillæg for solorejsende - kontakt kontoret.
8.825 DKK
Når du booker en individuel tur er det altid på forespørgsel. Det betyder at din tur er ikke garanteret booket før alle overnatningssteder er bekræftet - og vi hæver ikke din betaling før vi har fået dette bekræftet.

Denne tur bringer dig til de smukkeste byer og områder på Amalfikysten. Du vandrer ad gamle muldyrstier og gennem charmerende landsbyer langs kysten og med afstikkere ind i landet. Du overraskes gang på gang af den vidunderlige udsigt over hav og kyst. Besøg vulkanen Vesuv eller de udgravede romerske byer Pompeji og Herculaneum. Mulighed for en sejltur til Capri. Du bor på tre-stjernet hotel eller tilsvarende agriturismo tre forskellige steder på Amalfikysten. Her kan du nyde det lokale italienske køkken. Mulighed for badning undervejs. Området er optaget på UNESCOs liste over verdensarv.
Denne tur er på 8 dage – du kan også overveje den kortere tur ‘Amalfikysten, 5 dage‘.

 • Smag det lækre italienske køkken og nyd den afslappede stemning på Amalfikysten.
 • Du har base tre dejlige steder, bl.a. Scala med smuk udsigt fra det tre-stjernede hotel over til Ravello.
 • Turen går også gennem de berømte billedskønne byer Amalfi, Atrani og Positano.
 • Vandring ad gamle muldyrs-stier til hyggelige komfortable agriturismoer, hvor du møder det autentiske landlige Italien.
 • Smuk kystvandring ad “Gudernes sti” i 600 meters højde med overvældende udsigt over Capri og Salerno-bugten.
 • Besøg Capri og gå evt. en vandretur rundt på øen ad brostens- og naturstier.
 • Fri dag til at udforske Vesuv eller de enestående bevarede romerske byer Pompeji og Herculaneum.
DAG 1: ANKOMST TIL SCALA

Ankomst til Scala på Amalfikysten. Indkvartering på hotel for to nætter og aftensmad. Der kører offentlig transport fra Napoli til Scala (via Salerno). Alternativt kan du bestille en transfer i taxi sammen med din bestilling af turen. Overnatning i Scala. (-/-/A).

Du skal vandre ad muldyrsstier gennem gamle landsbyer på en rundtur til den historiske kystby Amalfi. Snart har du udsigt over havet, og snart går du i zigzag ad stierne. Besøg i flere pragtfulde landsbyer, bl.a. Ravello og kystlandsbyen Atrani. Hvis du vil bruge mere tid i de små byer, kan du evt. afkorte dagens vandrerute ved at tage et lift med den lokale bus. Overnatning i Scala. Vandring ca. 4-5 timer, 500 m op/500 m ned. (M/-/A).

Du tager afsked med Scala for at vandre gennem et spektakulært naturreservat til den lille by San Lazzaro – din næste base. Undervejs passerer du bjerget Murillo og Scopitas klosterruiner. Du når det store flade Agerola landbrugsplateau, som er omkranset af bjerge. Her ligger byen San Lazzaro, hvor der er indkvartering på agriturismo for to nætter. Vandring ca. 5 timer, 550 m op/ 200 m ned. (M/-/A).

Dagen starter med lokalbus til Bomeranon (15 min.), hvorfra vi vandrer retur til San Lazzaro. En flot opstigning bringer dig til Monte Tre Calli (1122 m), som er turens højeste punkt med udsyn over hele Amalfikysten. Turen videre følger en panoramisk rute i udkanten af plateauet. Mulighed for at besøge den smukke Santa Barbara grotte. Overnatning i San Lazzaro. Vandring 3-6 timer (valgfrit), 500 m op/ 500 m ned eller 200 m op/ 200 m ned. (M/-/A).

Du tager afsked med San Lazzaro og kører i bus til Bomerano (15 min). Herfra begynder vandringen ad “Gudernes sti”, som er en gammel mulddyrssti i 600 meters højde, med overvældende udsigter undervejs over Capriøen og Salerno-bugten. Vandringen slutter i Positano, som er en strålende by “i etager” ved havkanten. Efter besøg i byen bringer en taxi dig til næste overnatningssted i Sorrento for tre nætter. Vandring ca. 5 timer 288 m op/ 800 m ned. (M/-/A)

Dagen er fri til at udforske Napolibugtens tre juveler: Vesuv, Pompeji eller Herculaneum. Det kan anbefales, at du udvælger to af de tre områder, som du således vil have god tid til at udforske. Hvis du vælger at vandre til Vesuvs rygende kraterkant (1284 m), kan du opleve en fabelagtig udsigt over hele Napolibugten. Vælger du at besøge de antikke byer Pompeji eller Herculaneum, oplever du romerske byer fra begyndelsen af vores tidsregning. (M/-/-)

Dagen i dag er afsat til at besøge øen Capri. Du skal sejle fra Sorrento (du kan gå til havnen i Sorrento ad små stier eller køre dertil med den lokale bus). På Capri lægger båden til i Marina Grande. Vi forslår en 4 timers vandretur rundt på den syd- og østlige del af øen. Undervejs ser man bl.a. den gamle by Capri, Villa Jovis på østkysten og den lille havn Marina Piccola. Båd retur til Sorrento (M/-/-)

Turen slutter efter morgenmaden. Der er bus- og togforbindelse til lufthavnen i Napoli (ca. halvanden times kørsel). (M/-/-)

Dagsprogrammet er udarbejdet med udgangspunkt i de senest tilgængelige oplysninger. Der tages forbehold for ændringer. Koden ovenfor i parentes viser de måltider, som er inkluderet (Morgenmad/Frokost/Aftensmad), idet (-) betyder ikke-inkluderet.

OVERNATNING
På turen overnatter du i dobbeltværelse på hotel i Scala (to nætter), på agriturismo i San Lazzaro (2 nætter) og til sidst på hotel i havnebyen Sorrento (3 nætter). Agriturismo er en kvalitets bed & breakfast, som tilhører en familie, hvis hovedaktivitet er landbrug, men hvor turisme udgør et supplement til indtægten. Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg. Ekstra overnatning kan bestilles, f.eks. i Napoli, hvis gamle bydel bestemt er et besøg værd.

FORPLEJNING
Turen er inkl. halvpension med undtagelse af aftensmaden dag 6+7, som ikke er inkluderet i prisen (giver mulighed for at spise på øen Capri eller i Sorrento). Morgenmad og aftensmad spises på overnatningsstederne. Frokost kan nogle steder bestilles aftenen før i hotellernes restaurant (er ikke inkluderet og betales på stedet). På næsten alle etaper kan du finde forretninger til din picnic. Du kan naturligvis også benytte dig af muligheden for at gøre ophold i et trattoria i en af de mange landsbyer undervejs. Det fremgår af dagsprogrammet, hvilke hovedmåltider er inkluderet eller ikke inkluderet i turens pris (Morgenmad/Frokost/Aftensmad).

VANDRINGERNE
På de fem vandredage går man i gennemsnit 3-6 timer pr. dag. Det meste af vandringen går ad brolagte muldyrsstier. Indimellem kan der forekomme korte stejle op- eller nedstigninger, som regel ad trapper. Niveauforskellene på vandreturene er mellem 200 og 800 m. I rutebeskrivelsen, som modtages inden afrejsen, er der foreslået alternative ruter i de tilfælde, hvor det er muligt at afkorte en rute.

Bagagen bliver kørt mellem overnatningsstederne, dvs. at man kun bærer en lille rygsæk med de ting man skal bruge i dagens løb, såsom madpakke, regntøj, fotografiapparat mm. Du bedes bemærke, at denne service kun gælder på selve vandreruten, dvs. fra det ene overnatningssted til det andet. Du må derfor selv transportere din bagage over kortere strækninger, såsom til og fra lufthavnen, bus- eller togstation. Man kan med fordel pakke sin bagage, så den nemmere kan bæres eller rulles (rygsæk, taske med bærerem, trolly).

REJSEN DERTIL
Turen starter i Scala på Amalfi-kysten og slutter i Sorrento. Du skal selv sørge for at ankomme til startsted for turen (med fly, tog eller bil).

Start: Turen starter i Scala. Du skal være fremme i Scala senest til aftensmad. Du kan flyve f.eks. til Rom, hvorfra der er togforbindelse til stationen i Napoli. Fra Napoli afgår der offentlig transport til Scala (via Sorrento). Alternativ kan du bestille en taxi-transfer fra Napoli (lufthavn eller station til hotel i Scala), som varer ca. 1½ time (se prisinformation).

Slut: Turen slutter om morgenen i Sorrento. Herfra er der offentlig transport til stationen og lufthavnen i Napoli. Du kan flyve retur til Danmark fra Rom eller Napoli (der kører tog mellem Napoli og Rom).

Bil: Hvis du ankommer i bil, skal du møde op på startstedet for turen, som angivet i din afrejseinformation. Der er 2100 km fra Danmark til Amalfikysten.

INKLUSIVE

 • Overnatning i delt dobbeltværelse
 • Halvpension (dog ikke aftensmad, “dag 6” og “dag 7”)
 • Kørsel af bagage (1 stk. maks. 15 kg)
 • Taxi , “dag 5” (se vandreprogram)
 • Vandreprogram og rutebeskrivelser (adgang til Vagabond Tours’ app)
 • Mulighed for print-selv af rutebeskrivelse og indtegnede ruter
 • Vandrekort (sendes pr. post med GLS)
 • Vagttelefon
 • Gebyr til Rejsegarantifonden

EKSKLUSIVE

 • Rejsen til turens startsted (fra DK)
 • Lokalbus eller tog til gennemførelse af program, ca. € 22 pr. person (betales lokalt)
 • Tog eller bus, Sorrento-Napoli, “dag 8” (betales lokalt)
 • Båd til Capri t/r, ca. € 22  pr. person (betales lokalt)
 • Frokost/madpakke
 • Aftensmad, “dag 6” og “dag 7”
 • Enkeltværelse, kr. 1900
 • Tillæg som solorejsende
 • Evt. turistskat, ca. € 2 pr. person pr. nat (beløbet kan variere og betales på stedet)
 • Taxa Napoli-Scala (kan bestilles, 2-3 personer kr. 1900, 4-8 personer kr. 2250)
 • Ekstra nat i Napoli inkl. morgenmad (kan bestilles, kr. 700 per person i dobbeltværelse / kr. 1300 per person i enkeltværelse)
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Tidligere rejsende fortæller:

“Turen bød på en fantastisk natur!! Og superlækker mad (specielt hos Mamma Rosa) – vejret var perfekt. Næste gang vælger vi flere dages ophold…(vi havde forkortet turen, da vi havde datomæssige udfordringer)”.

U. Holtze, Allerød

“Alle vandre-etaperne på turen var smukke, afvekslende og med flotte udsigter. Agriturismo’erne er meget hyggelig. Vi nyder at rejse alene og oplever at blive inviteret indenfor til vin, druer mm.”

I. Hollenbo, Vissenbjerg

“Turen rundt om Positano var utroligt smuk og en virkelig en god oplevelse. Det var nogle flotte ruter og vi nød virkelig at være afsted. Vi har rejst med jer før og det fungerede godt – det gjorde det også på denne tur.”

J.L. Møller, Valby.

Vil du vide mere om turen?

Kontakt os her, så vender vi retur hurtigst muligt.