Gendarmstien, Padborg-Sønderborg

Slide 1
Slide 1
Turfakta
Tur ID: 24GEN-5
Turtype: Individual
Vandreture Vandreture
Hvornår:
01 apr-31 oct
Varighed:
5 dage / 4 nætter
Sværhedsgrad:
Let-Moderat
Må hunde medbringes:
Nej
Bemærk:
Prisen er pr. person ved 2 personer. Tillæg for solorejsende - kontakt kontoret.
5.400 DKK
Når du booker en individuel tur er det altid på forespørgsel. Det betyder at din tur er ikke garanteret booket før alle overnatningssteder er bekræftet - og vi hæver ikke din betaling før vi har fået dette bekræftet.

DELTAGERNE FORTÆLLER…

“Vi var super tilfredse. Vi har brugt Vagabond før og kommer helt sikkert til at gøre det igen. I er virkelig gode til at lave ture, finde værtspar/overnatningssteder, lave informativt turmateriale og spændende strækninger. Vi har en fornemmelse af, at I virkelig har hjertet med. Det er ikke kun forretning men en passion for jer. Det mærker vi som kunder. Helt ude på vandrestierne. I gør det fantastisk godt! Tak for endnu en virkelig god oplevelse.”
A.L. Orbesen, Rungsted

”Det var en spændende tur med meget smukke udsigtspunkter. Sød betjening på overnatningsstederne og god mad. Jeg kan varmt anbefale turen!”
J. D. Pedersen, Silkeborg

”Vi valgte vandreturen på Gendarmstien, fordi det er et interessant sted – både naturmæssigt og historisk. I år ville vi gerne blive i DK pga. Corona. Vejret var fantastisk og alt fungerede perfekt!”
T. Næsby, Aalborg

“Gendarmstien er helt i top og i særklasse, hvad angår afmærkning, skiltning og vedligeholdelse. Dagene er virkeligt flotte og afvekslende. Det er en ren fornøjelse.”
P. Tandrup, Strøby