Slide 1
Slide 1

MARSKSTIEN, NATIONALPARK OG TØNDERMARSKEN

Turfakta
Tur ID: 24MAR-4
Turtype: Individual
Vandreture Vandreture
Hvornår:
01 apr-31 oct
Varighed:
4 dage / 3 nætter
Sværhedsgrad:
Let-Moderat
Må hunde medbringes:
Nej
Bemærk:
Prisen er pr. person ved 2 personer. Tillæg for solorejsende - kontakt kontoret.
4.100 DKK
Når du booker en individuel tur er det altid på forespørgsel. Det betyder at din tur er ikke garanteret booket før alle overnatningssteder er bekræftet - og vi hæver ikke din betaling før vi har fået dette bekræftet.

DELTAGERNE FORTÆLLER…

”Vi valgte denne vandretur på Marskstien, fordi vi tidligere har været på sort-sol-ture i marsken og ønskede at opleve området tættere på. Vi synes rigtig godt om jeres koncept med overnatninger og bagagetransport – vi fik meget for pengene.”
L. Petersen, Humlebæk

” Vi valgte denne vandretur, fordi vi netop gerne ville opleve Tøndermarsken – som er et helt specielt område. Det var dejligt, at få bagagen kørt mellem overnatningsstederne. Vandreturene var en god oplevelse – i flot vejr alle dage.”
E. Due, Jyllinge

“Vi har været på mange forskellige vandreture i Danmark. Overnatningsstederne og forplejningen på Marskstien er noget af det bedste, vi har oplevet.”
K. Rubin, Risskov

“Vi var meget positivt overraskede over standarden på overnatningsstederne på Marksstien – de var alle særdeles gode – og aftensmaden var super. Vi har tidligere vandret med Vagabond på Hærvejen og konceptet passer os godt. Tak for en rigtig god tur.”
P. & S. Petersen, Fredericia