Slide 1
Slide 1

TOUR DU MONT BLANC (komfort)

Turfakta
Tur ID: 07MON-K
Turtype: Individual
Vandreture Vandreture
Hvornår:
17 jun-13 sep
Varighed:
7 dage / 6 nætter
Sværhedsgrad:
Udfordrende-Svær
Må hunde medbringes:
Nej
Bemærk:
Turen kan starte på lørdage og søndage. I juli og august måned er start også mulig om onsdagen. Bestilling kun mulig ved mindst 2 deltagere.
7.100 DKK
Når du booker en individuel tur er det altid på forespørgsel. Det betyder at din tur er ikke garanteret booket før alle overnatningssteder er bekræftet - og vi hæver ikke din betaling før vi har fået dette bekræftet.

DELTAGERNE FORTÆLLER…

“Overnatningsstedernes standard var supergod. Generelt fine værelser, venlig betjening og fin beliggenhed. God betjening hos Vagabond Tours inden afrejsen. Fantastisk tur.”
I. Sandholdt, Sønderborg

“Vores forventninger blev til fulde indfriet. Ikke alene på grund af det gode vejr, men også det varierede landskab.”
E. & J. Jørgensen, Slagelse

“Der var meget smukt og frodigt. Fantastisk mange blomster og imponerende med de mange gletschere. Det var dejligt at gå på egen hånd i eget tempo. Det fungerede rigtig godt med vandrekortene til dagens rute.”
L. Heering, Næstved

“Vi har haft en super tur, meget stort, med mange oplevelser og vil gerne gøre turen igen! Hvis man kan tyde et kort og læse en beskrivelse vil vi anbefale andre at vandre denne tur. Vi havde nogle skønne morgener med tidlig start, hvor vi oplevede stilheden i naturen.”
M. Nordahl, Gilleleje