Vandreture Vandreture
DKK 9550
På denne tur har du en vandring på dag 1 fra Rønne til Hasle (ca. 12 km). Du skal derfor ankomme til Rønne først på dagen. Turen er inkl. en ekstra nat i Gudhjem. Turen slutter efter morgenmad i Rønne på turens dag 9.
Vandreture Vandreture
DKK 9550
På denne tur har du en ankomstdag i Rønne og begynder din vandring på dag 2. Turen er inkl. en ekstra nat i Gudhjem, som du kan bruge på en dagstur til Christiansø eller som en fridag. Turen slutter i Rønne om eftermiddagen efter ca. 20 km vandring (dag 9).
Vandreture Vandreture
DKK 3450
Bornholm ad Kyststien fra Rønne til Gudhjem. Denne tur er for dig, der gerne vil vandre på ankomstdagen (vandringen er ca. 12 km) og måske vil kombinere en vandretur med din øvrige ferie på Bornholm.
Vandreture Vandreture
DKK 8500
Bornholm rundt ad Kyststien. På denne tur vandrer du fra Rønne til Hasle (12 km) på turens første dag og slutter med en nat i Rønne inden din hjemrejse.
Vandreture Vandreture
DKK 8500
Gå øen rundt ad kyststien og oplev 120 kilometer smuk og varieret natur. Bornholm er uspolerede klippekyster, øde strande, brusende vandfald og lokale madvarer i særklasse. Hvis du har en ekstra dag til rådighed, så kan vi anbefale en ekstra nat i Gudhjem for at sejle til Christiansø.
Vandreture Vandreture
DKK 4250
Oplev strækningen langs kysten til fods fra Rønne til Gudhjem. En strækning præget af klippekysten, klippeformationer, spektakulære udsigter, sprækkedale og små hyggelige havnebyer. Du overnatter på hoteller og B&B og din bagage bliver kørt, mens du vandrer.
Vandreture Vandreture
DKK 6200
Denne tur begynder i Gudhjem og slutter i Rønne – du oplever således både Bornholms østkyst og sydkyst, når du vandrere langs uspolerede klippekyster og oplever de kilometerlange, hvide sandstrande. Mærk øens rolige puls og smag de lokale madvarer i særklasse.