Vagabond Tours

Cinque Terre og Corniglia, 5 dage

Slide 1
Slide 1
Turfakta
Tur ID: 15CIN-5
Turtype: Individual
Vandreture Vandreture
Hvornår:
06 jan-31 dec
Varighed:
5 dage / 4 nætter
Sværhedsgrad:
Moderat
Må hunde medbringes:
Nej
Bemærk:
Bestilling kun mulig ved mindst 2 deltagere. Prisen er angivet for ophold i lejlighedstype A (læs under praktiske detaljer).
3.550 DKK
Når du booker en individuel tur er det altid på forespørgsel. Det betyder at din tur er ikke garanteret booket før alle overnatningssteder er bekræftet - og vi hæver ikke din betaling før vi har fået dette bekræftet.

DELTAGERNE FORTÆLLER…

“Corniglia er en utrolig hyggelig og autentisk by, der ikke drukner i turisme. Vi boede i en rigtig fin lejlighed og vi nød det gode vejr på tagterrassen. Vi havde en alle tiders tur, som vi absolut vil gentage. Tak for det.”
P. Hjerrild-Nielsen & M. Vinderskov, Lyngby.

“Jeg var meget begejstret for vores kontaktperson i Corniglia. Hun var yderst opmærksom og bare rigtig knus-elskelig.”
J. Andersen, Skanderborg

“Corniglia by er meget charmerende og lejligheden havde en fremragende beliggenhed. Vandreturene var gode – især vandringen “Rundt om Corniglia”. Nogle vandreetaper afkortede vi, da vi havde børn med.”
T. Ellegaard, Søborg

“Der var utrolige udsigter på alle vandreture. Mange steder kunne vi se at der havde været vildsvin for nylig. Den lokale kontakt var utrolig sød, hjælpsom og åben. Lejligheden var ren og fin – og lå et dejligt sted med en central placering. Vi prøvede 4 forskellige restauranter mens vi var der og købte pizza (*****). Vagabond Tours skal have ros for det meget grundige og gennemarbejdede materiale.”
H. Jensen, Greve

Vil du vide mere om turene til Cinque Terre?

Kontakt Alfredo som er den der ved mest om området og turene hertil.