Slide 1
Slide 1

CINQUE TERRE OG CORNIGLIA

Individuel : Cinque Terre og Corniglia, 7 dage
Tur ID: 15CIN-7
06 jan-20 dec
Vandreture Vandreture
7 dage
6 nætter
2 Moderat
Bemærk: Bestilling kun mulig ved mindst 2 deltagere. Prisen er angivet for ophold i lejlighedstype A (læs under praktiske detaljer).
4500 DKK

DELTAGERNE FORTÆLLER…

“Der var utrolige udsigter på alle vandreture. Mange steder kunne vi se at der havde været vildsvin for nylig. Den lokale kontakt var utrolig sød, hjælpsom og åben. Lejligheden var ren og fin – og lå et dejligt sted med en central placering. Vi prøvede 4 forskellige restauranter mens vi var der og købte pizza (*****). Vagabond Tours skal have ros for det meget grundige og gennemarbejdede materiale.”
H. Jensen, Greve

“Det var godt at modtage informations-pakken før afrejsen. Vi rejste med tog (interrail) til Corniglia. Ved ankomsten gav vores værtinde os præcis og målrettet info og vi følte os trygge ved at vi kunne henvende os igen ved behov herfor. Vi havde pragtfuldt solskin hver dag.”
T. Zanten, Odense

“Tak for en dejlig tur. Alt fungerede som det skulle, hotellerne ventede os og standarden var rigtig fin. Vi vil uden tøven anbefale andre at rejse med jer og håber ikke det bliver sidste gang vi selv rejser med jer”
A Nielsen & K Olsen, København S