Slide 1
Slide 1

THE WEST HIGHLAND WAY

Turfakta
Tur ID: 27SKO
Turtype: Individual
Vandreture Vandreture
Hvornår:
01 apr-19 oct
Varighed:
9 dage / 8 nætter
Sværhedsgrad:
Udfordrende
Må hunde medbringes:
Nej
Bemærk:
Prisen er pr. person ved 2 personer. Bestilling kun mulig ved min. 2 deltagere. Tillæg for solorejsende - kontakt kontoret.
10.650 DKK
Når du booker en individuel tur er det altid på forespørgsel. Det betyder at din tur er ikke garanteret booket før alle overnatningssteder er bekræftet - og vi hæver ikke din betaling før vi har fået dette bekræftet.

DELTAGERNE FORTÆLLER…

“Alt var super tilrettelagt. Vores overnatninger, forplejningen og værterne var suveræne. No less, no more.”
M. Nøhr, Ishøj

“Overnatningsstederne på turen rakte ud over vores forventning – god mad, standard og ikke mindst en stor imødekommenhed. Vandreruten bød på storslået natur – det var en uforglemmelig oplevelse og en nem rute at følge.”
T. Jensen, Vejle

“Vi var fire afsted. Det var nogle rigtig gode vandreetaper og sværhedsgraden svarede til vores forventninger. Vi var især begejstrede for den private indkvartering, som var helt i top! Turen gik igennem flot natur, kulturen var spændende og vi blev mødt af en venlig befolkning.”
Fam. Hansen, Kalundborg

“Vi snakkede med alle vi mødte – rigtig hyggeligt. Venlige lokale. Generelt stor gæstfrihed og åbenhed. Turen passede til vores ønsker: Naturoplevelser, aktiv ferie og frihed til at følge egen rytme. Vores næste ferie skal også gå til Skotland.”
G. Bech, Århus