Vandreture Vandreture
DKK 7650
Denne vandretur fører dig rundt Mont Blanc. Du overnatter i eget værelse i bjerghytter og din store bagage bliver kørt, mens du vandrer. En vandreklassiker!
Vandreture Vandreture
DKK 3550
Oplev Kalk Kaminoen, en vandrerute gennem varieret natur med hedeområder, eng, mose og løvskov, som har fået sit navn efter områdets kalkgruber.
Vandreture Vandreture
DKK 4250
Nationalpark Thy - Danmarks største vildmark, som strækker sig over Thys vestlige kystlinje fra Agger til Hanstholm, og dækker 244 kvm.
Vandreture Vandreture
DKK 5650
Vandretur ad Nordsøstien fra Hirtshals til Skagen. Turen er inklusive overnatning, kørsel af bagage og kortmateriale.
Vandreture Vandreture
DKK 3450
På denne tur har vi samlet nogle af højdepunkterne på Marskstien. Turen passer til dig, der kun har 3 dage - en perfekt weekendtur.
Vandreture Vandreture
DKK 4900
På denne vandretur i den imponerende Tøndermarsk har du en ekstra dag i Højer og vandrer en "sløjfe" på Marskstien - til sluserne og Vadehavet.
Vandreture Vandreture
DKK 6600
På denne tur vandrer du omkring 93 km af den i alt 140 km lange vandrerute Kyst til Kyst Stien, der krydser Jylland fra Vejle i øst til Blåvand i vest. Du begynder turen i fjordbyen Vejle og slutter i købstaden Varde.
Vandreture Vandreture
DKK 3700
På denne tur vandrer du omkring 48 km af den i alt 140 km lange vandrerute Kyst til Kyst Stien, der krydser Jylland fra Vejle i øst til Blåvand i vest. Du begynder turen i købstaden Varde og slutter i sommerbyen Blåvand ved den imponerende vestkyst.
Vandreture Vandreture
DKK 9550
På denne tur har du en vandring på dag 1 fra Rønne til Hasle (ca. 12 km). Du skal derfor ankomme til Rønne først på dagen. Turen er inkl. en ekstra nat i Gudhjem. Turen slutter efter morgenmad i Rønne på turens dag 9.
Vandreture Vandreture
DKK 9550
På denne tur har du en ankomstdag i Rønne og begynder din vandring på dag 2. Turen er inkl. en ekstra nat i Gudhjem, som du kan bruge på en dagstur til Christiansø eller som en fridag. Turen slutter i Rønne om eftermiddagen efter ca. 20 km vandring (dag 9).
Vandreture Vandreture
DKK 3450
Bornholm ad Kyststien fra Rønne til Gudhjem. Denne tur er for dig, der gerne vil vandre på ankomstdagen (vandringen er ca. 12 km) og måske vil kombinere en vandretur med din øvrige ferie på Bornholm.